antispam

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Re: antispam

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

co to ma spolocne stym co tvrdim ja ale ? ty zas mudrujes uplne mimo..to ti robi zjavne dobre vysvetlovat ostatnym ze 1+1=2 :-) mal si byt pedagog
Ja sa len rozculujem preco tam nie je jednoduche pre laika zjavne tlacidlo..zaradit odosiletala do spam... nech si snim kludne aj zasielaju sami sebe statistiky..to ma uz netrapi..
Ukoncime tuto nezmyselnu debat..zakladal som temu v zhone,potom to tak cele vypada..ospravedlnujem sa
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

faugusztin napísal: @stefan.koval: a ty si na hlavu padnuty ? Nie je jednoduchsie si nastavit co chces aby ti Facebook posielal ? http://www.facebook.com/settings?tab=notifications
ja nie som padnuty, resp o tom neviem a ty ako mod by si sa mal inac rozpravat s usermi si myslim.
JA CHCEM aby mi FB posielal notifikacie, ale NECHEM ich mat v inbox zlozke. preto asi 3x som dal do spamu a mam to tam.keby ze som tagnuty a zmaze sa to,kebyze sa event zmaze. uz som to parkrat vyuzil.
hry- ps5
doma-HP probook
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Oznacovanie ako spam sa ale nevyuziva na nieco, co nie je spam. Ked sa takych ako ty najde viac, tak sa potom budu ludia cudovat preco im nechodia maily od Facebooku.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

furt nechapes o co mi ide?
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Príspevok od používateľa icefire »

lol@thread :hysterical:
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

:cool: ako inak

Návrat na "Debata o všetkom"