zwARO napísal:tak vcera som nasiel teleport a exitol som hru a ta kunda si to nepamata, wr,takze momem ist tak od polky

tak ja neviem ako to funguje, naco je ten checkpoint?
keby si si prečítal log k najnovšiemu beta patchu vedel by si, že bol wipe
no a keď si môžem dovoliť nejako skromne zhrnúť moje pocity z 3-hodinového hrania, tak sú takéto:
- dobre optimalizovaná hra, bugy som nepostrehol, hrateľnosť úplne že geniálna, grafika je bombová a úplne stačí
- parádna hudba a zvuky. Deckardov hlas - úplná nostalgia! hudba známa za D2, čiže pre mňa plus
- zaujímavo spracovaný systém skillov, hoci sa odomknú všetky či človek chce alebo nie, možno ich individuálne vylepšovať
- design prostredia je perfektný. niet tu čo vytýkať, len klobúk dole pred Kórejčanmi
- hral som za wizzardku a bolo to vcelku jednoduché, takže hádam doplnia aj nejaké ťažšie obtiažnosti, inak som sa vcelku
vyhral a s týmto charom stotožnil. škoda len toho, že je tam zatiaľ len 5 classov, mne teda dosť chýba paladin
- neviem či len beta je takto riešená, ale nepozdáva sa mi fakt, že musím byť stále online pri hraní a v pozadí hry sa odosielajú
a prijímajú všetky dáta. občas bolo vidieť nejaký ten lag. dúfam, že vo finálnej verzii pre offline hranie nebude nutné byť online
- chýbali mi možnosti na deaktiváciu chatového okienka, text v objectives by som zmenšil. inak pekné efekty HUD
- pekné efekty aj v rámci prostredia (fyzika + ničiteľné časti prostredia).
- popisy itemov, respektíve ich veľkosť na obrazovke by som zredukoval aspoň o polovicu. z hry cítiť, že bola inšpirovaná
WoW-kom, tak nech tam upravia tie popisy tak, aby zaberali len toľko miesta, čo vo WoW-ku. to úplne stačí a je to prehľadné
- vcelku mi vadilo, že sa nedalo nabindovať primary skilly na druhé tlačidlo myši a sekundárne naopak. taktiež nemožno
mať nabindované 2 skilly buď primary alebo sedondary, čo ma trochu mrzí.
- po víkende snáď bude dostupný nejaký dotazník, kde hráči budú môcť vyjadriť svoje postrehy a podobne
- svoje hodnotenie ukončím tým, že prezradím, že si bez váhania objednávam limitovanú edíciu