Všeobecná diskusia
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ten asfalt im asi kradnú naši cestári a ním naše diery plátajú
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
To skor vyzeralo ako Need For Speed "Krowka edisn" s chybnym ovladacom gpu - vypadavali im textury na niektorych miestach .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
papek to si dobre mimo s tou sumou co si povedal
isiel som 97kmh/50ke... bohuzial novy sadzobnik je mega cool...
isiel som 97kmh/50ke... bohuzial novy sadzobnik je mega cool...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
coze? fu do matere, zacinam davat pozor na rychlost
(na kolibu co je cesta, tam hadam nemeravaju...)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
zrazu sa mi tá pokuta za prekročenie o 82kmph nezdá až tak veľa , keď si to dám do pomeru, tak ja som mal byť už aj bez simkarty
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Neboj sa, felicia smerom hore na Kolibu 97km/h urcite nepojde.landrower napísal:coze? fu do matere, zacinam davat pozor na rychlost
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ked iba cash a nie vodicak, tak pohoda...
Ale musim si aj ja davat uz pozor, lebo nechcem ani vediet,
kolko je za prekrocenie o 120 a viac...
Ale musim si aj ja davat uz pozor, lebo nechcem ani vediet,
kolko je za prekrocenie o 120 a viac...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mal som to vybavene inak 900e/3roky vodicak... takze nakoniec po znamosti to skoncilo na 700e iba...
ten isty fizel zobral kamosovi vodicak na 2roky a 850e... v noci dialnica 240kmh namerane,darmo s6 bez hranic
ten isty fizel zobral kamosovi vodicak na 2roky a 850e... v noci dialnica 240kmh namerane,darmo s6 bez hranic
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to tie pokuty nejako pritvrdili nie?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Dnes som isiel z BA, posledna svetelna na dialnicu a zastavili ma zeleny. Ze som presiel na cervenu. Vravim, ze nie, bola oranzova. A on zacal, ze maju kamerovy zaznam (ze na tej krizovatke su kamery ) a ze pridem o vodicak na mieste. Kedze som mal pocit, ze ma odrbava (proste mam na to pocit), tak som mu vravel, ze co s tym zaznamom, ci ho mozem vidiet. A on, ze az na prezidiu. Hned som sa ho teda spytal, ze ci mi chce dat pokutu alebo zobrat vodicak. On, ze 100ka to vyriesi (nie je pevna sadzba 150 na cervenu WTF?). Pozeram na neho (stale mysliac na to klamstvo so zaznamom), ze nemam 100 Euro u seba (mal som 300 - nastastie slepy nevidi do penazenky ani ked je otvorena). Uvidel mi ale bankovu kartu v penazenke, ze teda pojdeme vybrat spolu do bankomatu (druhe WTF).
Zadrel som mu, ze ani na ucte nemam ani take prachy. Ze nech mi napise teda blokovu pokutu (viem, ze to nemaju radi, plus stale som mal na zreteli, ze nemaju ziadne dokazy-pravdepodobne). Tak povedal teda, ze mam ist k jeho autu. Tak som siel pri okienko a zadrel hlasku dna: ze pan vodic, pokracujte v ceste. Hned ako to dopovedal zadrel pneu a isiel dalej.
AKO CO TO JE?? Skusali zo mna vytiahnut prachy alebo ako?
Zadrel som mu, ze ani na ucte nemam ani take prachy. Ze nech mi napise teda blokovu pokutu (viem, ze to nemaju radi, plus stale som mal na zreteli, ze nemaju ziadne dokazy-pravdepodobne). Tak povedal teda, ze mam ist k jeho autu. Tak som siel pri okienko a zadrel hlasku dna: ze pan vodic, pokracujte v ceste. Hned ako to dopovedal zadrel pneu a isiel dalej.
AKO CO TO JE?? Skusali zo mna vytiahnut prachy alebo ako?
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ako ale takto okate? To si myslia, ze mam IQ<75?
Ja som už párkrát písal tiež takéto story, stopka, prednosť v jazde, pzpčko a podobne, len ma udivuje že to skúšali teraz, keď už korupcia prakticky vymizla...
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Inak potom staci ich svedectvo voci mne alebo to musia mat aj niecim podlozene? Napriklad tym zaznamom?
stačí že sa oni dvaja dohodnú že ťa takto namáknu a keď nemáš niekoho vedľa seba skončil si. Mňa takto pár mesiacov dozadu obrali o 150€ keď som im údajne nedal prednosť v SC keď som sa od veľkého bielu napájal na GA, to že chalani leteli 130 v meste za tým čo prekročil rýchlosť o 40kmph (a dostal 40€! za rýchlosť ****, ja som dostal 150€ za "nedanie prednosti"), leteli bez majákov, bez sirény, len tak, naostro, samozrejme ja som sa pozrel dvakrát či stíham, stíhal som, no a zrazu ich fóbija za mnou prudko brzdí, tak si ma hajzli odstavili, a že 300€, no, mobilný internet mám, gugl tiež, v sadzobníku 150, tak som sa ho opýtal že kde vzal tristo, odpoveď bola:
"Tak stopädesiat teda"
samozrejme telefonáty známim čo a jako, že sa môžem odvolať a že v tomto prípade (údajné ohrozenie verejného činiteľa pri výkone služby), mi môže zdržovať predvolanie až o mesiac, samozrejme papier nedá (= si bez VP).
Tak som to splatil šekom k****m, a na posledný deň. Bonus bola ich veta:
"Tu som hovoril kolegovi že pozri určite nám tento ***** vybehne."
WPčko má OneNote, je tam audio recording, holt páni už opustili policajný zbor čo som sa dopočul od známych v BA, riešili ich v správnom konaní za hrubé porušenie pracovných postupov či čo , údajne čerství hajzli čo teraz skončili akadémiu, do mňa sa takí obúvať nebudú.
A keď toto ajs zažiješ, potom pochopíš čo je to ich "pomáhať a chrániť".
"Tak stopädesiat teda"
samozrejme telefonáty známim čo a jako, že sa môžem odvolať a že v tomto prípade (údajné ohrozenie verejného činiteľa pri výkone služby), mi môže zdržovať predvolanie až o mesiac, samozrejme papier nedá (= si bez VP).
Tak som to splatil šekom k****m, a na posledný deň. Bonus bola ich veta:
"Tu som hovoril kolegovi že pozri určite nám tento ***** vybehne."
WPčko má OneNote, je tam audio recording, holt páni už opustili policajný zbor čo som sa dopočul od známych v BA, riešili ich v správnom konaní za hrubé porušenie pracovných postupov či čo , údajne čerství hajzli čo teraz skončili akadémiu, do mňa sa takí obúvať nebudú.
A keď toto ajs zažiješ, potom pochopíš čo je to ich "pomáhať a chrániť".
.