Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Re: Windows® Phone 7.5 - Skúsenosti, rady, problémy,aktualit
Okej diky za odpoved tesim sa na novy update, ale hlavne na WP 8
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Mne to tiez neslo. Skus parkrat restartovat telefon a zapnut Wifi, ak sa ti v marketplace nezobrazi zlozka nokia collections, sprav factory reset telefonu, potom to uz uvidis.nERv napísal:pokial tam mam nokia drive vo verzi 1, ako tam dat dvojku?.. v markete ju nemam, a v zune som to updatoval dnes.. a zatial dík za pomoc
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
snake ako to bude u W8 s flash videom, moznostou pripojenia telefonu ako flash a rozsiritelnost o pametovku? s W8 som sa uz hral na tablete pred cca pol rokom a velmi sa mi to pacilo. bude moznost asi zobrat novy firemny mobil a lumia 800 sa javi ako jasny favorit
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
O pamäťovkách sa šušká, nič viac neviem.
PS: flash nebude určite
PS: flash nebude určite
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
pockaj flash ako video ci flash ako uloziste? ci oboje?
flash = video
mass storage = ulozisko
to druhe môže byť vo veľmi obmedzenej forme na fotky, ale nedám za to ruku do ohňa.
mass storage = ulozisko
to druhe môže byť vo veľmi obmedzenej forme na fotky, ale nedám za to ruku do ohňa.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
praveto by mne stacilo aspon na tie fotky. V podstate koli nicomu inemu telefon nepripajam k PC, iba k stiahnutie fotiek
a ako bude riesene prezeranie flash videi na internete? cez IE? ci nepojde vobec.
Normalne so na tu lumiu namotany jak svina vedel som ze je to krasny telefon , ale ze az tak
a ako bude riesene prezeranie flash videi na internete? cez IE? ci nepojde vobec.
Normalne so na tu lumiu namotany jak svina vedel som ze je to krasny telefon , ale ze az tak
YT ide cez vstavaný prehrávač. flash nebude proste, bodka.
na foto zas máš zune, pripojíš a syncne, hotovo, nič zložité, ani klikať nemusíš
na foto zas máš zune, pripojíš a syncne, hotovo, nič zložité, ani klikať nemusíš
.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
s fotkami to mas dokonca tak, ze ak zapnes automaticku synchronizaciu uploaduju sa na tu sluzbu.. SkyDrive(?) ale zas cital som, ze to znizuje kvalitu. takze telefon k pc ani pripajat nemusis.
jak si odfotil moju podlozku. Zistil som, ze mi na podlozke skace myska (Microsoft Habu), tak som ju dal pogumovanou stranou smerom hore a vzdy sa na to podlozim leskly katalog. Dokonale sa to klze a raz za cas to vymenim.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
http://conversations.nokia.com/2012/04/ ... .ly/JprwNd
Ok, zimy sa už nebojímOn its flight the Lumia reached altitudes of 105,000 feet, and survived temperatures of -61C, remaining airborne for 2 hours and 22 minutes as it flew over South Wales and finally landed in Cornwall.
.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pred par dnami sa v markete objavila aktulizovana verzia translatora od MS. Pribudli moznosti prekladu pomocou zosnimania textu fotoaparatom (vyborna vec mimochodom) alebo hlasom.
Okrem toho je moznost v aktualnej verzii stiahnut offline verzie slovnikov pre niektore jazyky (napr.nemcina <--> anglictina, taliancina <--> anglictina a dalsie).
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... 237de2db9e
Okrem toho je moznost v aktualnej verzii stiahnut offline verzie slovnikov pre niektore jazyky (napr.nemcina <--> anglictina, taliancina <--> anglictina a dalsie).
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... 237de2db9e
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
A neda sa stiahnut offline slovencina <-> nemcina ? alebo slovencina <-> anglictina ? bud to nejde alebo to neviem najst lebo preco by to nemalo ist ked mi pekne preklada slovencinu do anglictiny a naopak...
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G