Operacia usi
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Operacia usi
Cafte
Mam taky psychicky problem z odstavajucimi usami (jedno viac ako druhe) Chcel by som sa spytat ci tu uz niekto takuto operaciu podstupil, ci je spokojny, kde bol operovany a kolko platil
// V Bratislave
Mam taky psychicky problem z odstavajucimi usami (jedno viac ako druhe) Chcel by som sa spytat ci tu uz niekto takuto operaciu podstupil, ci je spokojny, kde bol operovany a kolko platil
// V Bratislave
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Operacia usi
kamaratka bola, ta ich mala az enormne odstavajuce neviem ty odpovedat na tie otazky, ale viem ze musela nosit celenku cez usi po tej operaci dost dlho, aby sa to nevratilo naspat...
- System_ERR0R
- Používateľ
prilbu
Ako ja to nemam nejako brutalne hrozne, ale stve ma to, uz ma tooolko ludi odhovaralo, no stale mi to vadi, cize chcem zakrocit este do 18-tky kym budem brany ako dieta a budem to mat lacnejsie.
Kolko ta kamaratka asi nosila celenku? a ako to vyzera?
Ako ja to nemam nejako brutalne hrozne, ale stve ma to, uz ma tooolko ludi odhovaralo, no stale mi to vadi, cize chcem zakrocit este do 18-tky kym budem brany ako dieta a budem to mat lacnejsie.
Kolko ta kamaratka asi nosila celenku? a ako to vyzera?
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
no proste vies ako baby nosia celenky aby sa im nesraly vlasy, tak taku a cez usi... nosila to strasne dlho, ani neviem kolko, ale bolo to dlho
vyser sa na to sak ta to neboli a ani na to neumieras - aby som za taku blbost siel do anestezy a pod skalpel tak to ja ne. Ja si dokonca ani nechcem dat trhat hentak osmicky zuby
alebo nos taketo sluchatka jak ja mam teraz: http://www.alza.sk/hama-pc-headset-cs-408-d111617.htm
alebo nos taketo sluchatka jak ja mam teraz: http://www.alza.sk/hama-pc-headset-cs-408-d111617.htm
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
- System_ERR0R
- Používateľ
Asi si sa s takym niecim nestretol ako ja, ze? Inak by si to urcite tiez riesil. Nieje to uplna anesteza, je to len umrtvenie a tie sluchatka ...... hmmm , to radsej Monster Beats
A pre chlapov sa dava co?
Ja som sa najprv bal, ze toto je celenka ktora sa nosi
A pre chlapov sa dava co?
Ja som sa najprv bal, ze toto je celenka ktora sa nosi
Imho ak ti to ucho neodstáva ako sloní lopár, alebo lopúch tak by som sa na to naozaj neriešil. Dnes je taká doba, že je tu nejaká pomyselná krása tela a kto tak nevyzerá tak neviem čo. Niekto má predispozície iný nemá, mne denne niekto povie aký som chudý a pritom žeriem naozaj veľa, ale genetiku neo...beš. Jednoducho ak to ucho nemáš také že pri fúkaní vetra ťa odfúkne tak by som sa na to naozaj vybodol.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
poznam jedneho chalana je o rok starsi odo mna a tiez ma take problemy ako ty (a nemyslim si ze to mas horsie ako on - posli screen ak sces a nehmbi sa ) a navonok to neriesi a vsetko v pohode a je tak stary jak ty
a pan administrator ti dobre píše
a pan administrator ti dobre píše
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
V 18tke mi este dost podstatne odstavali usi. Stale mi trocha odstavaju, ale uz je to imo pohode. Posilka, pribral som 30 kilo, je mi dobre
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
ach jaj to neries pokial ti netotaca hlavou ked zafuka vietor. uplne zbytocne sa psychicky nicis v tak utlom veku.
pre nejaku kocku moze byt to tvoje usko neodolatelne.. miesto trapenia sa by si mal byt hrdy na to ze si niecim vynimocny.
myslim uprimne, nerobim si srandu.
fakt kasli na to a hlavne si nemozes mysliet ked sa niekto na teba pozrie ze sa pozera hned "tam".
pre nejaku kocku moze byt to tvoje usko neodolatelne.. miesto trapenia sa by si mal byt hrdy na to ze si niecim vynimocny.
myslim uprimne, nerobim si srandu.
fakt kasli na to a hlavne si nemozes mysliet ked sa niekto na teba pozrie ze sa pozera hned "tam".
mi hovor..GABO napísal:..mne denne niekto povie aký som chudý a pritom žeriem naozaj veľa..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
@System_ERR0R: no ja si myslim, ze ti usi moc neodstavaju, teda videli sme sa dva krat a absolutne vobec som si to nevsimol.
Keby si mal nejake extra odstavajuce lopare, tak by som sa urcite hned zasmial a zapamatal si ta
Neries...
Keby si mal nejake extra odstavajuce lopare, tak by som sa urcite hned zasmial a zapamatal si ta
Neries...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja by som to skusil zuzitkovat ako svoju prednost. skusil by som casting do Hobbita a zahrat si po boku Orlando Blooma nejakeho elfa
- System_ERR0R
- Používateľ
Juj, ale ked som ja tak presvedceny ze to chcem... operacia nieje nijaka hruza ani nic podobne...
Je tolko ludi co to uz podstupili
Je tolko ludi co to uz podstupili
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
psychicka pohoda je dolezita... kludne chod do toho, drzim palce