pouzival som vysuvacku a mozem ti povedat ze je to super. na vysunutie reaguje telefon rychlo. co je najvacsia vyhoda ze nestratis na velkosti displeja. TO hlavne ocenis ak pouzivas anvigaciu, pripadne na surfovanie po nete.
s totuo qwerty pod displejom ma napriklad HTC chacha, ale zaujmavejsi podla mna je motorola Spice
aky smartphone?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: aky smartphone?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
toto je dokonale riesenie, bohuzial ho ziadny iny vyrobca nepouzil, iba SE u 3 outdated modeloch
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _front.jpg
to ktore si nahodil, ala BB style, stoji za draka, osobne mam BB bold, bohuzial ta klavesnica je prilis prtava a ked nemas ostrihane nechty (citaj ze trosicku pretrcaju lozko) hned cvakas dalsie klavesi, mozno ze by si nasiel nejaku kde je to lepsie tvarovane, bohuzial to bb je utrpenie.
Tak ako to ma motorola d2g, u nas nieco ako milestone 2 (inac uz je verzia 4) je bozke, totizto ked len nieco rychlo chces pouzijes tu klasicku touch, ked nedajboze troska viac, otocis, mas mierne vecsiu klavesnicu a samozrejme ked ides pisat mail, otvoris si telefon, ak by si chcel mozno by som sa pokusil ti urobit ti nejake male videjko
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _front.jpg
to ktore si nahodil, ala BB style, stoji za draka, osobne mam BB bold, bohuzial ta klavesnica je prilis prtava a ked nemas ostrihane nechty (citaj ze trosicku pretrcaju lozko) hned cvakas dalsie klavesi, mozno ze by si nasiel nejaku kde je to lepsie tvarovane, bohuzial to bb je utrpenie.
Tak ako to ma motorola d2g, u nas nieco ako milestone 2 (inac uz je verzia 4) je bozke, totizto ked len nieco rychlo chces pouzijes tu klasicku touch, ked nedajboze troska viac, otocis, mas mierne vecsiu klavesnicu a samozrejme ked ides pisat mail, otvoris si telefon, ak by si chcel mozno by som sa pokusil ti urobit ti nejake male videjko
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
p1 to bola super masinka. osobne som mal jeho predchodcu p600i. pisalo sa na tom perfektne
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
hellangel, nemyslel si m600? to nebol predchodca, to bola osekana verzia, tu mam este doma.
Watching you ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj, jasne m600
p1 bola na trh dana asi rok po vydani m600. mala naviac fotak, iny vzhlad, ale HW, displej, SW je rovnaky
p1 bola na trh dana asi rok po vydani m600. mala naviac fotak, iny vzhlad, ale HW, displej, SW je rovnaky