chalan doplatil na to, ze ma sprostu frajerku. naco tam ona cakala ked mala a ukazala elektricenku? taktiez netreba hned verit vsetkemu co sa pise v novinach - v nadpise je, ze so zbranou napadol revizora a v skutocnosti sam revizor priznava, ze nikoho so zbranou nenapadol. na SBSkara vytiahol zbran, ale nepouzil ju...typicky novy cas...nafuknu vsetko, len aby mali co najlepsie nadpisy a uputavky clankov. a co tam hovori, ze ma mozno zlomenu ruku, mal mu tu ruku naozaj zlomit klamarovi! ma tam akurat maly skrabancek...taktiez neverim, ze mu ukradol peniaze - ked sa snazil ujst pred pokutou tak by urcite nemyslel na zbieranie revizorovej penazenky - bolo by dobre ak by vazeny novy cas uviedol aj verziu toho chalana ako sa ta situacia odohrala...mirjak napísal:broslo... mozno by Ta potesilo, ak bol toto ten "Tvoj" revizor
http://krimi.cas.sk/clanok/222689/drama ... izora.html
Dopravný podnik Bratislava - správanie a postup revízorov
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
Re: Dopravný podnik Bratislava - správanie a postup revízoro
Je to nepodstatne, DPB poprie cokolvek co je proti nim. Opat sa mi stala situacia ze mi zle oznacilo listok-nebol tam cas len dake cisla, siel som teda za vodicom a ten ma pomaly dpc poslal ze co ho ottravujem on to ma nastavene, ze som si to oznacil 2x a mam neplatny listok kolko kktov este stretnem. Uplne sa mi hnusi ich cely podnik. Absolutne ziadna slusnost nic.... ocividne zamestnavaju inteligencne podpriemernych ludi ...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
tak vies, soferovat bus a buzerovat dokaze kazda opica
minule sa mi tiez stal problem s oznacovacom v BB v MHD ale vodic bol normalny a dalo s s nim dohodnut
minule sa mi tiez stal problem s oznacovacom v BB v MHD ale vodic bol normalny a dalo s s nim dohodnut
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz a preto ja "fyzicke" listky ked nemusim neriesim, a poslem si jednu blbu SMS a mam 70 minutovy listok.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ano ale ked si student a mas narok na zlavneny tak ta sms sa ti teda ze neoplati...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ja sa zas radsej vyhýbam autobusom, asi ro som uz nesiel
RGB
- landrower
- Pokročilý používateľ
aj ja, odkedy mam auto tak busom jedine ked idem pit
v tomto pripade mi odvoz zaistuje taxik
RGB
- landrower
- Pokročilý používateľ
to len ked idem domov v znacne pokrocilej hodine a nechce sa mi na nocak
ak si chcete pisat mate icq. k veci sem....
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Sa nečuduj, že ti vyhuboval. Ten vodič s tým fakt aj tak nič nemôže urobiť, a určite ani robiť nebude. U nich je úspech, keď im povieš, že vyhoďte toho bezďáka z električky, lebo chlasce a páchne na pol autobusu (aj keď to som len raz zažil, že ho šiel vyhodiť).
Podľa mňa máš o tom trochu ideálne predstavy ako o celku...proste na nich sa treba od základu pozerať ako na sv*ne, a hlavne stáť si za svojim. Keď sa ako sv*ne správať nebudú, vtedy môžeš byť spokojný...neviem, proste mne pripadá hento že si mu dal ten občiansky ešte pred nájdením lístka a chodenie za šoférom kvôli jednému blbému cvakaču, naivné. Aj keď po hentej skúsenosti s revízormi to chápem.
Mne sa tiež stalo také, že mi chceli dať pokutu a to aj napriek tomu, že som mu ukázal platnú električenku v BMK (bratislavska mestska karta). Pretože on po mne chcel, aby som mu k tomu ešte ukázal občiansky...ja som mu občiansky samozrejme nedal a ukázal som mu ISIC. A on že musí byť občiansky, ja že má smolu, ja občiansky nenosím, že ten ISIC takisto dokazuje že som to ja, a že tá BMK patrí mne (je na nej len meno). A on že ne že musí byť občiansky. To ma už dosť na , tak som mu povedal, že kedy naposledy čítal povinnosti cestujúceho, lebo na internete ho dopĺňali práve kvôli tým BMK. Som mu povedal, že tam majú taký nový článok 15a, a že ten vraví, že môžem preukázať totožnosť aj ISIC-om. A on si teda zavolal ďaľšieho na pomoc, že či stačí aj ISIC, ten si nepamätal, tak to uzavreli tak, že OK, že nám to na školení nespomínali
Aj keď to som mal šťastie, lebo keby zavolali zelenáčov, tak tí mi dajú pokutu za to že nemám občiansky
Podľa mňa máš o tom trochu ideálne predstavy ako o celku...proste na nich sa treba od základu pozerať ako na sv*ne, a hlavne stáť si za svojim. Keď sa ako sv*ne správať nebudú, vtedy môžeš byť spokojný...neviem, proste mne pripadá hento že si mu dal ten občiansky ešte pred nájdením lístka a chodenie za šoférom kvôli jednému blbému cvakaču, naivné. Aj keď po hentej skúsenosti s revízormi to chápem.
Mne sa tiež stalo také, že mi chceli dať pokutu a to aj napriek tomu, že som mu ukázal platnú električenku v BMK (bratislavska mestska karta). Pretože on po mne chcel, aby som mu k tomu ešte ukázal občiansky...ja som mu občiansky samozrejme nedal a ukázal som mu ISIC. A on že musí byť občiansky, ja že má smolu, ja občiansky nenosím, že ten ISIC takisto dokazuje že som to ja, a že tá BMK patrí mne (je na nej len meno). A on že ne že musí byť občiansky. To ma už dosť na , tak som mu povedal, že kedy naposledy čítal povinnosti cestujúceho, lebo na internete ho dopĺňali práve kvôli tým BMK. Som mu povedal, že tam majú taký nový článok 15a, a že ten vraví, že môžem preukázať totožnosť aj ISIC-om. A on si teda zavolal ďaľšieho na pomoc, že či stačí aj ISIC, ten si nepamätal, tak to uzavreli tak, že OK, že nám to na školení nespomínali
Aj keď to som mal šťastie, lebo keby zavolali zelenáčov, tak tí mi dajú pokutu za to že nemám občiansky
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
ja keď som stratil OP v ČR, tak mi majsterko policajt povedal, nech cez hranice kľudne prelezem s vodičákom, že stačí ak tam je fotka .)Shatterhand napísal: Aj keď to som mal šťastie, lebo keby zavolali zelenáčov, tak tí mi dajú pokutu za to že nemám občiansky
Me like Pentium
OP mat so sebou nemusis, ziaden zakon to nevyzadujeShatterhand napísal:Aj keď to som mal šťastie, lebo keby zavolali zelenáčov, tak tí mi dajú pokutu za to že nemám občiansky
Prosim ta nastuduj si povinnosti sofera.... Ty mas zas neviem ake predstavy ale uz ma skutocne unavuje citat tie mudtosti...
elektricky nesoferuje, citaj kontext