I: Podava sa trestne oznamenie. Zvysok na prvej strane.
Re: I: Podava sa trestne oznamenie. Zvysok na prvej strane.
ak sa mozem opytat, ako to cele dopadlo? Libor si zarobil a nic z toho nemal alebo ste nieco z neho dostali?
VZDY predavam aj inde
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Sice stara tema, ale zaujimalo by to aj mna. Temu som si precital celu a len ma tak napadlo, nakolko je podozrive ze uzivatelia, ktory v tom mali velke penize a nejavili zaujem vyriesit to, ze ci to neboli iba nastrceny ludia aby cela vec bola co najdoverihodnejsia a on(oni) s toho vytlkli ci najviac..
Ja som si to tiez cele precital.. A tiez mi to tak pripada .. pretoze niektori su doteraz neaktivni....ako ucty..odvtedy nic...
Podla mna bola suma max do 20skk ostatok podvodnici..
Podla mna bola suma max do 20skk ostatok podvodnici..
Spoiler: ukázať
Mna sa uz nepytajte. Z tochto si uz nic nepamatam. Ak si to niekto vyriesil po svojom tak je len dobre
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ty si ako dopadol/vyriešil?LoPiO napísal:Mna sa uz nepytajte. Z tochto si uz nic nepamatam. Ak si to niekto vyriesil po svojom tak je len dobre
Tak cele som to precital a dospel som k zaveru ze par ludi v tom islo s nim. Totalne hajzlovstvo toto.
Ja som to precital a aj tak nechapem odkial a naco tie peniaze boli