ok,tak kde je obchod s vodnymi fajkami v KE? aby si to niekto nemylil s niecim inymadr0z napísal:Vodná fajku nema nic z "húlením" ..
Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Na hlavnej pod Tescom máš ShisaCenter, a optori Tescu v trafike predávajú melasy a tabak.
dik
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
mate niekto na predaj vodnicu ? alebo viete o niekom ? .... ked prichadzaju tie letne vecery
stimbi má za 24,90€ aladin mary jane. Odporúčaam
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Júl, 2010, 11:46
Chalani ak mate zaujem tak ja mam tabak...
Soex \"Bylinny caj\" do vodnej fajky funguje presne ako tabak len neobsahuje nikotin ani decht. Vyrobeny na prirodnej baze. Balicek obsahuje 4 naustky. Cena za 50g 3.5 eur prichute: melon, cerveny melon, mix ovocia, dvojite jablko, hrozno, zuvacka, mata. Tabak znacky mollases (klasicky) dvojite jablko 100g 7e a jahoda 50g 3,5e. Tabak Golden Al Fakher 7e 50g hrozno.
A od buduceho tyzdna budem mat aj tabaky Jeff 7 Elements. Uhliky 1euro 12kusov - bambusove. Osobne v BA, LM alebo dobierka + 2€ alebo platba na ucet vopred +1euro. Pri vacsom odbere zlava. Ponuka je aktualna cele leto!
Najlepsie ak mi napisete na andrejlaciak@gmail.com
Soex \"Bylinny caj\" do vodnej fajky funguje presne ako tabak len neobsahuje nikotin ani decht. Vyrobeny na prirodnej baze. Balicek obsahuje 4 naustky. Cena za 50g 3.5 eur prichute: melon, cerveny melon, mix ovocia, dvojite jablko, hrozno, zuvacka, mata. Tabak znacky mollases (klasicky) dvojite jablko 100g 7e a jahoda 50g 3,5e. Tabak Golden Al Fakher 7e 50g hrozno.
A od buduceho tyzdna budem mat aj tabaky Jeff 7 Elements. Uhliky 1euro 12kusov - bambusove. Osobne v BA, LM alebo dobierka + 2€ alebo platba na ucet vopred +1euro. Pri vacsom odbere zlava. Ponuka je aktualna cele leto!
Najlepsie ak mi napisete na andrejlaciak@gmail.com
Myslel som že tu vodnú chceš seriózne . . . ale nevadíSangala napísal:mate niekto na predaj vodnicu ? alebo viete o niekom ? .... ked prichadzaju tie letne vecery
ano ved mam vazny zaujem ... lenze nejdem to len ja kupovat chceli sme sa s chalanmi na to vyskladat ... a nasiel som nieco taketo http://www.bongoshop.sk/produkt/vodna-f ... -182-zlta/ dvoj vyvodova prip. troj vyvodova- http://www.bongoshop.sk/produkt/vodna-f ... 23-cierna/ a za velmu dobru cenu... takze tak ...
jaaaj dvojvývodovú ideš kupovať
Ale mohol si aspoň odpísať
Ale mohol si aspoň odpísať
jasne ze dvojku, niesom sukromnik
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mal som dvojku, ale nie je to ono... viac problémov ako osohu to malo ( prenášanie atď )
Kto by ma záujem :
Predám vodnú fajku Aladin Mary Jane Orange
Kotlík, Kaya Vortex :
a túto hadicu :
Z vodnej fajčené asi 15x kompletne vyčistená, ako nová. TOP stav. 3 škrabance na váze (s prenášania )
kto by mal záujem tak SS
Predám vodnú fajku Aladin Mary Jane Orange
Kotlík, Kaya Vortex :
a túto hadicu :
Z vodnej fajčené asi 15x kompletne vyčistená, ako nová. TOP stav. 3 škrabance na váze (s prenášania )
kto by mal záujem tak SS
pocujte ako nabijate vy vodnu ? ... my tam dame tabak no snazime sa nie moc po vrch no aj tak cosi tam bude ... na to natiahneme alobal a na alobal 1 uhlik - Bamboocha ... no nechapem casto sa pripeka ten tabak a skrabe v hrdle no zas zalezi od tabaku ... 250 g bananovy neskrabe no napriklad co mame 50g jahodu ta skrabe jak cert sa neda poriadne natiahnut do seba ... skusili sme objednat vacsi kotel nech je alobal vyssie ... alebo ja nechapem ... mate nejake rady ?