Zaplombovanie monitoru k stolu

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
badyto

Zaplombovanie monitoru k stolu

Príspevok od používateľa badyto »

Ahoj, toto je mozno trosku netradicny request, ale snad ste sa s tym niekto niekde stretli. Potrebujeme zabezpecit monitory v robote proti presunutiu. Mame databazu monitorov a stolov a potrebujeme zabezpecit aby bola tato databaza vzdy validna, aby s monitormi mohli manipulovat iba autorizovani ludia. Moj napad je nakupit plombovacie klieste, droty a plomby. Trik je v tom ze monitor musi byt volne pohyblivy na stole aby si ho mohol kazdy nastavit tak ako mu vyhovuje, takze by sme potrebovali dostatocne dlhe drotiky.
Zaplombovanie/zafixovanie monitoru musi zvladnut aj fyzicky menej zdatny pracovnik (20kg kolegyna?)
drotik nemoze byt ostry a musi nieco vydrzat, nemoze sa nam stat ze budeme stale dratky opravovat alebo sa niekto o dratek porani.

Viete mi niekto poradit nejake kvalitne naradie a nejakeho dodavatela? Pripadne nejaku alternativu ako by ste to riesili vy? Dik!
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Zaplombovanie monitoru k stolu

Príspevok od používateľa faugusztin »

Kensington zamky ?
Používateľov profilový obrázok
Johnny5
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Johnny5 »

Maju tie monitory otvor na kensington??

napada ma nieco taketo:
http://www.ebay.co.uk/itm/SECURITY-KENS ... 165wt_1139
4pepe
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 05. Nov, 2010, 10:57

Príspevok od používateľa 4pepe »

ocelové lanko( môže byť bicyklové, alebo niečo zo železiarstva) , spravíš slučku na nohu monitora zabespečíš šróbkom s maticou a zo spodnej strany stola priskrutkuješ lanko skrutkou do dreva
moje projektore cca 100"
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
Spoiler: ukázať
Zvuk: receiver onkyo 608 7.2 repro 7.0 predné diy repro 2x130W, center jamo, zadné mission m72 a zadné najzadnejšie jamo
MB: asus Z77-M pro CPU: i5 2500k CPU chladič: noctua NH D14 GPU: EVGA GTX 460 +accelero xtreme plus Ram: kingston ddr3 3x4giga 1333 cl9HDD1: samsung 850 pro 512 HDD2: seagate 3tb HDD3: seagate 4tb ; 32'' lcd IPS AOC CASE: fractal design r3 PSU:super flover golden king KEYBOARD+mouse: logitech wireles set OS: MICROSOFT Windows 7 64 Ultimate
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- kensington lock bude asi drahy na kazdy LCD... (navise lacne sunty ho najtak nemaju)
- pohladaj obojstranne palstove blomby (neviem presne ako sa to vola...)

https://www.google.com/search?q=plastic ... 47&bih=785
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Gumkac
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01

Príspevok od používateľa Gumkac »

4pepe napísal:ocelové lanko( môže byť bicyklové, alebo niečo zo železiarstva) , spravíš slučku na nohu monitora zabespečíš šróbkom s maticou a zo spodnej strany stola priskrutkuješ lanko skrutkou do dreva
blbost. chce aby to nebolo mozne spravit bez povsimnutia. toto ti dakto zmeni za par minut ;) odsrobuje,... potrebuje daco nezvratne. ked to cvaknes, aby si to nemohol dat do povodneho stavu.
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa scarinko »

nieco ako toto + toto
badyto

Dakujem za napady, hladal som cosi ako obojstrannu plastovu plombu, ktora by bola idealna pre nase potreby, no nic taketo sa nevyraba - toto mi povedali viacere firmy od ktorych som sa snazil nieco poptat. Vrtanie do stolu nepripada k uvahu, jedine priputat o konstrukciu stola. Nakoniec mi poslala jedna firma vzorky - drotik ktory sa da lubovolne dlho nastrihat, takze sa zabezpeci individualna mobilita kazdeho monitoru na stole, a k tomu "crimpseal" hlinikove plomby ktore sa aplikuju prostym stlacenim - netreba kleste. Nie je to najelegantnejsie riesenie, ale urcite je to najlepsie riesenie v pomere cena/vykon. Uvidim co este na to povedia buduci tyzden manazeri. To co navrhol scarinko by bolo silne zabezpecenie, ale nam ide skor o psychologicky efekt, aby sme mali evidenciu naporiadku. Jedna firma mi ponukla aj presne specialny zabezpecovaci kabel na monitory - vyrobene presne na to co potrebujem, dokonale, no s jednou chybou - cena cca 20 E, coz by sa nam cely projekt predrazil ako svina (3000+ monitorov)...
Gumkac
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01

Príspevok od používateľa Gumkac »

no to je dost no :D
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jcdenton12 »

ked potrebujete len placebo security tak rovno do kazdej miestnosti daj oznam, ze je monitorovany kamerovym systemom a dakde do rohov daj webkamery, ktore nebudu nikam pripojene
...
badyto

Kamery mame vsade a vsetko je monitorovane, monitory by sa samozrejme nemali prenasat, to by mali vsetci vediet, no pri takejto velkej firme je to neustrazitelne... Prisli mi vzorky tych "Crimpsealov" a je to na 2 veci... asi 1 z 5 sa mi podarilo uspesne zacvaknut, vyziadal som si nove, gombikove plastove plomby + plombovacie kleste, poniklovany pekny kablik je fajn. Uvidim co to bude za vzorky, pripadne to sem potom pastnem ak by este niekto niekedy zhanal nieco podobne.
adr0z
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 26. Aug, 2011, 08:15

Príspevok od používateľa adr0z »

eskapásky

Návrat na "Nákupná poradňa"