oblubene jedlo??
- Danco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Dec, 2005, 20:00
oblubene jedlo??
znie to mozno hlupo, ale ake je vase oblubene jedlo????
Ja osobne mam najradsej pizzu a BRYNDZOVE HALUSKY!!!!
[-X
[-X
celkom som si oblubil cinske speciality... je to chutne..
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... vzdy som rad experimentoval s jedlom v cudzine a nikdy som sa nezdrahal skusat akekkolvek cudesne veci ... krem thajska, kde nam ponukli rybiu polievku - jej priprava totiz spociva v nalozeni do obrovskej hlinenej nadoby, pridanim trochu soli a nejakych byliniek a to vsetko sa uzavrie na rok ... ryby vlastne zhniju a ostane len taka tekuta brecka ... to somk odmietol
... no vo vseobecnosti mi chuti americka cinska kuchyna, znie to divne, ale jednoducho cinania sa prisposobili chutiam americanov a svoje jedla prezentuju v mierne "amerikanizovanej" podobe ... moja srdcovka je Tangareen Beef with Roasted Rice ... je to vlastne hovadzie ryzoto a k tomu kusky hovadzieho masa obalene v extremne hustej mandarinkovej stave (skor ako med) ... neda sa to opisat, ale uz len kvoli tomu jedlu by som bol schopny sa vystahovat
... moje univerzalne oblubene potrava - Z M R Z L I N A
... no vo vseobecnosti mi chuti americka cinska kuchyna, znie to divne, ale jednoducho cinania sa prisposobili chutiam americanov a svoje jedla prezentuju v mierne "amerikanizovanej" podobe ... moja srdcovka je Tangareen Beef with Roasted Rice ... je to vlastne hovadzie ryzoto a k tomu kusky hovadzieho masa obalene v extremne hustej mandarinkovej stave (skor ako med) ... neda sa to opisat, ale uz len kvoli tomu jedlu by som bol schopny sa vystahovat
... moje univerzalne oblubene potrava - Z M R Z L I N A
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Tiez som uz poskusal kadeco.
Najlepsie jedlo, hmmm, asi by som povedal pecenu kacicu, ci uz nas klasicky domaci styl alebo pekingsku ... vynikajuce
Indicka kuchyna je unikatna, taky novy svet chuti. Azijske - thajska, cinska, korejska, to je tiez vynikajuce. Talianska s pizzou, cestovinami a lasagnami ...tu mozem aj kazdy den.
Z kuriozit co som jedol stoji za zmienku napriklad susena hovadzina s kyslim ovocim ci maso s cokoladou - obe mexicke speciality
Pre : KikoKK :
Tangareen Beef with Roasted Rice som tiez zvykol jedavat, aj ked sa to volalo inak v preklade tomu vraveli Pomarancove maso Najlepsia vec z cinskeho fastfoodu kde som chodieval. A zmrzlina ... asi castejsie jem vyprazanu nez klasicku
Najlepsie jedlo, hmmm, asi by som povedal pecenu kacicu, ci uz nas klasicky domaci styl alebo pekingsku ... vynikajuce
Indicka kuchyna je unikatna, taky novy svet chuti. Azijske - thajska, cinska, korejska, to je tiez vynikajuce. Talianska s pizzou, cestovinami a lasagnami ...tu mozem aj kazdy den.
Z kuriozit co som jedol stoji za zmienku napriklad susena hovadzina s kyslim ovocim ci maso s cokoladou - obe mexicke speciality
Pre : KikoKK :
Tangareen Beef with Roasted Rice som tiez zvykol jedavat, aj ked sa to volalo inak v preklade tomu vraveli Pomarancove maso Najlepsia vec z cinskeho fastfoodu kde som chodieval. A zmrzlina ... asi castejsie jem vyprazanu nez klasicku
eat
no co sa tyka jedal, som kyselina, vsetko co sa da stravit..
moje best su:
1. bryndzove halusky (v ich najklasickejsej podobe) s poharom dobreho zakvasu
2. divina s brusnicovou omackou
3. zboznujem morske speciality, raky, krevety, musle....
moje best su:
1. bryndzove halusky (v ich najklasickejsej podobe) s poharom dobreho zakvasu
2. divina s brusnicovou omackou
3. zboznujem morske speciality, raky, krevety, musle....
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
- Lubiak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Apr, 2006, 02:00
Re: oblubene jedlo??
Danco ty si moj clovek... toto su moje oblubene jedla...Danco napísal:znie to mozno hlupo, ale ake je vase oblubene jedlo????
[-X
ale ece mam strasne rad kuraci rezen...hmm MNAM
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
mam rad pizzu hawai (tak sa vola), zmrzlinu stracatela (kusy cokolady su v tom) a ako normalne jedlo asi vsetko v com neni zelenina lebo zeleninu neznasam.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- Danco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Dec, 2005, 20:00
Re: oblubene jedlo??
Heh vidis aj ja.... od babicky najlepsi, ale maminka prebera sposoby..Lubiak napísal:Danco ty si moj clovek... toto su moje oblubene jedla...Danco napísal:znie to mozno hlupo, ale ake je vase oblubene jedlo????
[-X
ale ece mam strasne rad kuraci rezen...hmm MNAM
-Vyprazany syr, hranolky, tatarka
-pizza
-krevety
-rezne
....
-pizza
-krevety
-rezne
....
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64