Všeobecná diskusia
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
- skodahome.cz si skusal?
- celkom fajn forum
- celkom fajn forum
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tie auta pozeram aj ja, tiez by ma zaujimalo nieco viac o nichHellAngel napísal:potreboval by som poradit. Mam celkom zaujmavu ponuku na Seat Cordoba 1.4 benal, rv 2000, 1 majitel, kupovane na slovensku NOVE, garazovka, nabehane 190t km. V nedelu ju mam ist pozriet
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
zabudol si na tento: 2.0 TDI CR 81 kWSnake napísal: 1.2 TSI (77kW)
1.4 MPI (59 kW)
1.4 TSI (90 kW)
1.6 MPI (75 kW)
1.6 FSI (85 kW)
1.8 TSI (118 kW)
2.0 FSI (110 kW)
2.0 TSI (147 kW)
2.0 TFSI (147 kW)
1.6 TDI CR (77 kW)
1.9 TDI (77 kW) s aj bez DPF
2.0 TDI (103 kW) s aj bez DPF
2.0 TDI DPF (125 kW)
2.0 TDI CR DPF (103kW)
2.0 TDI CR DPF (125 kW)
A to druhé tu, pýtaj sa, či chceš aby ti niekto napísal ako máš jazdiť?
sestra chce doviezt jazdenu a nevie, aky motor by bol najvyhodnejsi, tak jej pomaham hladat nejake info
1.9 TDI a 1.6 TDI (bez DPF).
Pokiaľ benzín tak hocičo okrem 1.8T(F)SI.
Pokiaľ benzín tak hocičo okrem 1.8T(F)SI.
.
Zdravim vsetkych
tento vikend sa chystam po asi styroch mesiacoch státia na jednom mieste startovat benzinovy Citroen C3 1.4i... Otazka pre vsetkych, mam ho bez obav po nabiti baterie (bola cely cas zapojena v aute ale dobijana tak raz za mesiac nabijackou) rovno nastartovat, chvilu nechat bezat nejaku minutku nech natlaci vsade olej a vyrazit?
Alebo sa mam pokusit nastartovat na viackrat (nastartovat na 15s, a vypnut, pockat kym olej stecie kam ma a zase startovat), pripadne sa snazit auto posunut par metrov zo zaradenou 5kou bez zapalovania aby sa pretocil motor parkrat (pripadne manualne pretocit jedno z prednych kolies pri zaradenej 5ke tak aby sa pretocil aj motor? s tym ze to druhe je pevne na zemi - pojde to vobec?)
Alebo ozaj vybrat sviecky, dat dole kryt rozvodov a dat racnu na klukovku a otocit motorom? (ktorym smerom ovsem)
Za rady vopred dakujem
tento vikend sa chystam po asi styroch mesiacoch státia na jednom mieste startovat benzinovy Citroen C3 1.4i... Otazka pre vsetkych, mam ho bez obav po nabiti baterie (bola cely cas zapojena v aute ale dobijana tak raz za mesiac nabijackou) rovno nastartovat, chvilu nechat bezat nejaku minutku nech natlaci vsade olej a vyrazit?
Alebo sa mam pokusit nastartovat na viackrat (nastartovat na 15s, a vypnut, pockat kym olej stecie kam ma a zase startovat), pripadne sa snazit auto posunut par metrov zo zaradenou 5kou bez zapalovania aby sa pretocil motor parkrat (pripadne manualne pretocit jedno z prednych kolies pri zaradenej 5ke tak aby sa pretocil aj motor? s tym ze to druhe je pevne na zemi - pojde to vobec?)
Alebo ozaj vybrat sviecky, dat dole kryt rozvodov a dat racnu na klukovku a otocit motorom? (ktorym smerom ovsem)
Za rady vopred dakujem
mam jednu otazku, môze vyboj pri zakladani minusoveho kablika na autobaterii spôsobit poruchu elektroniky v aute, alebo môze maximalne odpalit poistku? dost ma to zaujima, lebo som pocul famu, ze hej, no napr. ja stale ked zakladam ten minusovy kabel (ked som chcel vyresetovat cidlo klepania) tak mi preskoci iskra - vyboj, takze to by som uz musel mat vsetko zle, no nepostrehol som nikdy ziadnu zmenu (akurat motor lepsie ide na zakladnych otackach)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je <>vina, max odpalit poistku no aj to je podla mna <>vina
Steam: michalsveto
poradte mi niekto odkial zohnat elektrony [stale nechapem preco sa to tak po Slovensky vola ]...
potrebujen 17x8.5J ET30.
potrebujen 17x8.5J ET30.
inac vcera sme sa s kamosom vybrali pozerat semifinale z PO do Kempinsky na Strbskom plese a spravili sme priemerku 6,6l/100km v MB C180 Sportcoupe (2.0 benzin 129hp, 190Nm) tankujem 95 V-Power - foto palubaku postnem ked sa dostanem k PC, nesli sme po dialnici (normalka cez dediny a Branisko po starej ceste), cely cas tam sme mali na 18C zapnutu A/C klimu + vypeckovane radio a samozrejme svetla, cestou spät som siel jeden usek 180km/h + samozrejme vystverat sa na branisko zo strany od PP je dost masaker, vkuse 2, resp. 3 zaradene a vysoke otacky okolo 3500-4000rpm (najvyssi krutak) a ked sme prisli domov, tak kamos neveril ze je toto mozne (samozrejeme jazdim maximalne efektivne, vzdy zaradena rychlost a pusteny plyn ked sa da, mimo mesta 100-110 na tempomate, ked vidim ze ide niekto pomaly tak okamzite noha z plynu dole, nedusim ani nevytacam motor, jazdim v strednom pasme od 2200-3000rpm, auto navoskovane a vylesteny kazdy mm aj spary a obute Michelin Energy Saver gumy nahustene presne ako predpisuje manual atd. atd. - proste nie su to len keci ludi z automobiloveho biznisu, skutocne to funguje, ved ked som spravil s Accordom 2.0 i-VTEC 2003 v zime spotrebu hlboko pod 6l/100km btw tiez do Tatier a spät, tak mi nikto neveril, ze je to mozne tam mi ale hodne pomahala variabilna geometria motora, ktoru MB nema).. inak priemerka by mozno bola aj 6,4-6,5l/100km, no na benzinke som nechal nastartovany motor asi 4-5min. a palubak na starsich MB zaratava spotrebu na mieste ako aktualna spotrebs verzus rychlost 0km/h, takze keby som vyresetoval na mieste hodnoty a nechal auto nastartovane, tak mam kludne spotrebu aj 40l/100km
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no ked ja dostal z v6 2,5 170hp 7.8l s velmi lahkou nohou....
preco nie
a sedel mi aj "odlev"
preco nie
a sedel mi aj "odlev"
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
skus pozriet:ZoranICS napísal:poradte mi niekto odkial zohnat elektrony [stale nechapem preco sa to tak po Slovensky vola ]...
potrebujen 17x8.5J ET30.
http://www.superdisky.sk/
http://www.elektrony.cz/
ani tu ani tam nemaju taky rozmer...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !