pre mna uz odohrali brutal zapas proti kanade, a toto bolo proste daco uzastne a kludne nech mame aj striebro. Proste odohrali to na co sme uz cakali velmi dlhoooo, slovenskoooooooooooooooSnake napísal:Chlapi, je to jedno! Už či prehráme alebo vyhráme, toto bol zápas jak vo finále
MS v hokeji Fínsko 2012
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: MS v hokeji Fínsko 2012
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
pokazeny dojem mam akurat z caplovica
blahozelame
zajtra uz mozu prehrat
blahozelame
zajtra uz mozu prehrat
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
inac pocas tej druhej tretiny mi riadne redlo
Ja som bol len so psom vyvencit sa. A nejake 10 rocne deti sa tam tesili z tretieho golu.. len si clovek vyjde von a uz to citit..
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tej ženskej by som povedal len jedno: USE CONDOMS.
Inak pekný hokej, konečne je tam viac mladých ako starých, napr. taký Hudaček, to bol dnes Pán
Inak pekný hokej, konečne je tam viac mladých ako starých, napr. taký Hudaček, to bol dnes Pán
tak dufam ze to lietadlo spadne na nu! typicka ceska!!!
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
hentakych ludi si netreba vsimat. rivalita musi byt, ale odtial podtial. Ale staci sa pzriet na nu a mam pre nu pochopenie, s tym xichtom a sprostou hlavou nemoze robit nic ine len starcom fajcit koko**. Tiez by som mal z toho depku
krutibrko: presne tak. konecne kopec mladasov. Uz minuly rok som sa neskutocne rozculil ze berieme len tie NHL invidida ktore nevedia hrat timovo. A doslo na to co som vravel, susni si toho cenia hrat za repre a s par hviezdami. To je uplne iny hokej ako za posledne roky
krutibrko: presne tak. konecne kopec mladasov. Uz minuly rok som sa neskutocne rozculil ze berieme len tie NHL invidida ktore nevedia hrat timovo. A doslo na to co som vravel, susni si toho cenia hrat za repre a s par hviezdami. To je uplne iny hokej ako za posledne roky
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
je to diabolSnake napísal:
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
tak,takHellAngel napísal:hentakych ludi si netreba vsimat. rivalita musi byt, ale odtial podtial. Ale staci sa pzriet na nu a mam pre nu pochopenie, s tym xichtom a sprostou hlavou nemoze robit nic ine len starcom fajcit koko**. Tiez by som mal z toho depku
- thundabird
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Máj, 2008, 02:01
Dnes to bolo neuveritelne, uzasne...zo zaciatku nervy, pri 3-1 som bol kludnejsi, ale keby znizili, tak mozno ma aj klepne
Miro udrel v spravny cas, nie nadarmo ma prezyvku tichy zabijak.
Este jedna pikoska, ktoru som si vsimol uz davnejsie. Ked si na [url]http://sports.yah%20oo.com/nhl[/url] vyhladate nejakeho hraca, hodi vam adresu v tvare: sports.yah oo.com/nhl/players/cislo ...skuste si najst Mira, ake cislo vam vyhodi v linku (vymazte medzeru, ya-hoo mi tu hadze smajla)
Miro udrel v spravny cas, nie nadarmo ma prezyvku tichy zabijak.
Este jedna pikoska, ktoru som si vsimol uz davnejsie. Ked si na [url]http://sports.yah%20oo.com/nhl[/url] vyhladate nejakeho hraca, hodi vam adresu v tvare: sports.yah oo.com/nhl/players/cislo ...skuste si najst Mira, ake cislo vam vyhodi v linku (vymazte medzeru, ya-hoo mi tu hadze smajla)
MB MSI Tomahawk MAX CPU Ryzen 5 3600 + Gelid Phantom RAM 2x8 GB Patriot Viper Steel 3600 MHz VGA EVGA Geforce GTX 1060 3GB SSD A-data XPG SX8200 pro 512 GB HDD WD Black 2TB PSU Corsair RM650x 2018 Case Fractal Define C NTB1 HP EliteBook 830 G6 NTB2 Lenovo Thinkpad T450