Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Hellangel: Foto sprav
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Hell, keby si to v dohladnej dobe predaval povedz
a teraz vazne, povedz potom ze ci si s tym spokojny, jak sa na tom jazdi atd., lebo na cordoby kukam uz dlhsie ale nepoznam nikoho co by s nou mal osobne skusenosti.. dokonca presne tu istu motorizaciu by som chcel cize...
a teraz vazne, povedz potom ze ci si s tym spokojny, jak sa na tom jazdi atd., lebo na cordoby kukam uz dlhsie ale nepoznam nikoho co by s nou mal osobne skusenosti.. dokonca presne tu istu motorizaciu by som chcel cize...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
snake: je to keby si zobral hrdzu, rozdrvil ju a zmiesal s olejom. Skusim to nejako odfotit zajtra
land: no isiel som na tom cca 100km zatial. Ale musim povedat ze ma celkom milo prekvapilo. Je to scie 1,4 ale ked to tocis tak to aj ide.hluk v aute pri 110km/h je maly. Priestorovo je auto dostatocne velke. Nahradne diely co som pozeral tak su za dobre peniaze. Rohodoval som sa ci toto alebo felicia, ale tak posilovac riadnia, ABS, elektricke okna ... to uz proste nie je felda
land: no isiel som na tom cca 100km zatial. Ale musim povedat ze ma celkom milo prekvapilo. Je to scie 1,4 ale ked to tocis tak to aj ide.hluk v aute pri 110km/h je maly. Priestorovo je auto dostatocne velke. Nahradne diely co som pozeral tak su za dobre peniaze. Rohodoval som sa ci toto alebo felicia, ale tak posilovac riadnia, ABS, elektricke okna ... to uz proste nie je felda
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hlavne si pozri, ked budes menit ten olej (co urcite sprav co najskor), ci tam mas male ocelove spony/pruzinky. Ak ano, zbav sa toho cim skor
- landrower
- Pokročilý používateľ
potom ked povedz ze aku na tom mas spotrebu ked na tom nejak viac najazdis ale asi to bude lepsie jak mojich ~10 po meste na felde...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ice: nj, tka to hadam nie ale poviem to takto. to auto som kupil za 650€. takze ziadne zazraky od toho necakam, prave naopak som prekvapeny ze za take peniaze sa to dalo vobec zohnat. Kastla a podvozok OK. Motoricky ide dobre. Takze zakladna vymena oleja, filtrov, sviecky a uvidime. Este sa stane ze ked dam plyn na podlahu a auto pridava tak narazi na hluche miesto a zabere az za sekundu znova. Ratam skrtiaca klapka, palivovy filter, lambda sonda.
preboha landrower, co mas s tou feldou ze mas 10l spotrebu? Jazdis rally, ci nad dvojku ani neradis? Na felde som mal 6.5l priemer v meste a to som ju aj vytocil ked bolo treba... co bolo treba dost casto
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja nechapem co za felicie to mate vy, ale ked sa nenahanam tak okolo 9, inak 10 po blave... mimo tak okolo 7
este to preratam, dnes som daval fullku a cely cas len po meste som jazdil na tu nadrz (mozno okrem nejakych 30km)
(+ nezabudat ze 1.3 su 3 druhy, 40, 43 a 50kW, pricom ja mma tu 50)
inak, mate niekto nejake poznatky o motore zo seatu (cordoba) 1.4 16V 55kW?
(Snake, je to VAG motor? ak hej (co asi hej), je to spolahlive?)
este to preratam, dnes som daval fullku a cely cas len po meste som jazdil na tu nadrz (mozno okrem nejakych 30km)
(+ nezabudat ze 1.3 su 3 druhy, 40, 43 a 50kW, pricom ja mma tu 50)
inak, mate niekto nejake poznatky o motore zo seatu (cordoba) 1.4 16V 55kW?
(Snake, je to VAG motor? ak hej (co asi hej), je to spolahlive?)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
land je to vag, ja mam tu 1.4 44kw. Ked to auto pozeram tak asi okrem kastne je to cele VAG
1,3 50kw kombi. Mimo mesta 5-5,5l... Mas podla mna nieco s motorom.
kamarat mal tiez 1.3, tusim 44kw a zralo mu to 9-10 v meste.. jazdil iba mesto.. teraz ma 316i a zere mu to menej
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak to bolo drsne , aa rusian federation, welcome to ukrajina
- landrower
- Pokročilý používateľ
boha zas som zabudol preratat tu spotrebu
ale tusim na 770km som minul 32+39=71l benzinu co je tusim 9,2....
a co sa motoru tyka, neviem no ale errory tusim ziadne nehadzal na diagnostike a nedavno aj bol v servise kde toho dost vela spravil na nom (som mal problem ked bol studeny motor tak skapinal)
ale tusim na 770km som minul 32+39=71l benzinu co je tusim 9,2....
a co sa motoru tyka, neviem no ale errory tusim ziadne nehadzal na diagnostike a nedavno aj bol v servise kde toho dost vela spravil na nom (som mal problem ked bol studeny motor tak skapinal)
Lambda vie narobit dobry bordel v spotrebe. Zisti si z manualu, ake ma mat hodnoty a premeraj ju. To zvladne aj zle vycvicena opica s multimetrom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.