ako ich budeš napájať? z autoradia alebo zo zosilnovaca?landrower napísal:tak objednane blaupunkty ovaly dozadu, som zvedavy teda
neviete niekto kade najlepsie sa da natiahnut kabelaz? (vo felde)
Všeobecná diskusia
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
To je dobra info dakujem! Pri tych mojich to bude dost podstatna vecSTENLY napísal:z nejlevnejsipneu.cz/sk/ som objednal dve zimne a rozdiel v datume vyroby bol takmer rok
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
z radia, malo by mat napajane vystupy na 50W cize by to malo stacit pre dany model (max. 45W)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
No, to je fakt, zimne vredensteiny z nejlevnejsipneu som objednaval tusim 11/2011 ale DOT maju rok 2010.
Inak, ako funguje a ako sa dostanem k tomu honda systemu na nahradne diely ? Su tam aj ceny ?
Aj po geometrii mi auto niekedy mierne taha do lava (velmi zriedka doprava), asi by to chcelo vymenit par dielov na podzovku, ale chcem si ceknut co to kostuje a zaroven vas poprosit o radu, ze na aku suciastku sa mam hlavne zamerat.
Gumy uz su sice len na psolednu sezonu, ale robilo mi to aj na zimnych ktore su skoro ako nove, takze tam by som chybu az tak nevidel.
Inak, ako funguje a ako sa dostanem k tomu honda systemu na nahradne diely ? Su tam aj ceny ?
Aj po geometrii mi auto niekedy mierne taha do lava (velmi zriedka doprava), asi by to chcelo vymenit par dielov na podzovku, ale chcem si ceknut co to kostuje a zaroven vas poprosit o radu, ze na aku suciastku sa mam hlavne zamerat.
Gumy uz su sice len na psolednu sezonu, ale robilo mi to aj na zimnych ktore su skoro ako nove, takze tam by som chybu az tak nevidel.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
no ak z rádia, tak... treba vyhodiť predné a zadné sedačky, všetky koberce a po krajoch tie plasty... dostaneš sa k stlpikom pri predných dverách a tam nájdeš výstup pre repro.. jeden na lavej strane a druhú na pravej... tam totižto končia káble z výstupu od autorádia pre zadné repro, ktoré sa montovalo do Combičieklandrower napísal:z radia, malo by mat napajane vystupy na 50W cize by to malo stacit pre dany model (max. 45W)
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- landrower
- Pokročilý používateľ
mam to chapat tak ze cinche na radiu niesu napajane?
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Cinche su iba cisto signalovy vystup ktory sa zapaja do externeho zosilnovaca ak chces repraky napojit priamo do radia tak ich musis zapojit cez ISO konektor (aspon myslim ze tak sa tomu nadava) do radia.
- landrower
- Pokročilý používateľ
DO <>
a viem nejak zistit ze ktory kabel je ktory? ze by som to priamo pri konektore upravil a nerozoberal polku interieru...
prip. neda sa k tomu lahsie dostat? v ktorom stlpiku to je?
a viem nejak zistit ze ktory kabel je ktory? ze by som to priamo pri konektore upravil a nerozoberal polku interieru...
prip. neda sa k tomu lahsie dostat? v ktorom stlpiku to je?
- Heatman
- Používateľ
Pokial to je naozaj ISO konektor (je vo vecsine beznych radii ktore sa kupuju samostatne (aftermarket?) dufam ze sa chapeme)
tak sa zapaja takto.
Pokial som Stenlyho pochopil spravne tak by sa to malo nachadzat v B stlpiku, alebo A tazko vyjst z toho ako to napisal.
tak sa zapaja takto.
Pokial som Stenlyho pochopil spravne tak by sa to malo nachadzat v B stlpiku, alebo A tazko vyjst z toho ako to napisal.
- landrower
- Pokročilý používateľ
cize plan je nasledovny, narvat do konektora moje kable
- Heatman
- Používateľ
No pokial tam uz niesu prichystane a vyvedene k A alebo B stlpiku i ked myslim ze skor B.
Najjednoduchsie to zistis ked vytiahnes ISO konektor z radia.
Najjednoduchsie to zistis ked vytiahnes ISO konektor z radia.
- landrower
- Pokročilý používateľ
uvidime, zajtra to pozrem a podla toho jak to bude vyzerat nieco vymyslim.
prinajhorsom ISO predlzovacku kupim a upravim ju tak aby zadne repro slo do mojich kablov priamo
prinajhorsom ISO predlzovacku kupim a upravim ju tak aby zadne repro slo do mojich kablov priamo
Wizo: Geometria bola robena s ojazdenymi letnymi alebo so zimnymi gumami? Hrkotanie v podvozku na nerovnostiach?
Co sa tyka nahradnych dielov neviem, zatial som menil len olej (17E za liter Repsol Carrera 5W-50) a olejovy (10E) a vzduchovy (12E) filter, ale teraz sa mi zistuje cena na par drobnosti a riesi mi to mechanik. Ked mi povie ake ma ceny zacnem zistovat ci ma vyznam to zhanat mimo neho. Na honda klub som sa este neregistroval, akosi nevysiel cas...
APROPO: Uz sa to tu urcite riesilo ale som lenivy to hladat Ako dostanem dalsie rozmery pneu/diskov do technicaku? Aky doklad k tomu potrebujem a kde ho zozeniem? Momentalne mam jediny rozmer diskov a na ne jediny rozmer pneu: 17x7 ET45 a k nim 205-45-17. Potrebujem dopisat 215-45-17 - toto je viacmenej standard na 17x7 disk ak som to spravne pochopil, otazka je ako to dokazem policajtom... Mimo toho som k autu dostal zimne 205-50-16 na zvlast diskoch 16x6,5 ET 50 ktore chcem tiez dat dopisat teraz (lebo predchadzajuci majitel na nich chodil bez toho aby boli zapisane ale ja nechcem), nech sa s tym nemusim parat pred zimou nech mam pokoj na dusi ak ma zastavia nahodou...
Co sa tyka nahradnych dielov neviem, zatial som menil len olej (17E za liter Repsol Carrera 5W-50) a olejovy (10E) a vzduchovy (12E) filter, ale teraz sa mi zistuje cena na par drobnosti a riesi mi to mechanik. Ked mi povie ake ma ceny zacnem zistovat ci ma vyznam to zhanat mimo neho. Na honda klub som sa este neregistroval, akosi nevysiel cas...
APROPO: Uz sa to tu urcite riesilo ale som lenivy to hladat Ako dostanem dalsie rozmery pneu/diskov do technicaku? Aky doklad k tomu potrebujem a kde ho zozeniem? Momentalne mam jediny rozmer diskov a na ne jediny rozmer pneu: 17x7 ET45 a k nim 205-45-17. Potrebujem dopisat 215-45-17 - toto je viacmenej standard na 17x7 disk ak som to spravne pochopil, otazka je ako to dokazem policajtom... Mimo toho som k autu dostal zimne 205-50-16 na zvlast diskoch 16x6,5 ET 50 ktore chcem tiez dat dopisat teraz (lebo predchadzajuci majitel na nich chodil bez toho aby boli zapisane ale ja nechcem), nech sa s tym nemusim parat pred zimou nech mam pokoj na dusi ak ma zastavia nahodou...
Pisalo, v podstate ide o to, že na to zabudni, lebo keď si nemal čas ani na registráciu na hondaklube, tak isto nebudeš mať čas behať po úradoch.
Pneu som bral z nejlevnejsipneu, objednával som 4/2012 a prišli pneu z 2/2012, takže no big deal.
Pneu som bral z nejlevnejsipneu, objednával som 4/2012 a prišli pneu z 2/2012, takže no big deal.
.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
hellangel ako si dopadol s tym autom/peniazmi?? Celkom ma to zaujima. dik
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58