Worms Reloaded will be available as a free to-play-download via Steam starting Thursday May 31st at 10am PST through to Sunday June 3rd at 1pm PST. This special, multi-player only version of the game will allow veterans and new-comers to experience, first-hand, the madcap world of Worms™ and pit their skills against both their closest friends and deadliest enemies.
SR 3 oplati sa kupit za tych 10€ nebude neaka GOTY edicia v najblizsej dobe ?
som sa zlakal na na tie GOTY ,prave som kupil upgrade GOTY na worms za 2€
SR3 nekupuj. Na jesen ma prist GOTY edicia s hrozne vela DLC. Oplati sa pockat v tomto pripade. Ako poznam THQ, pojde to cenovo pekne dole (ich hry idu dost rychlo cenovo dole, naposledy som kupovat COH full pack za 5 Euro, pripadne Darksiders za 3 Euro).
na humblebundle je aktualne limbo + psychonauts + amnesia:dark descent + superbrothers:sword and sorcery, redeemovatelne na steame uz za 1 dolar
Oop, sry, I am late
---
pozeram internetbanking, bral som pre seba a kamosa ako paypal guest a vyzera to, ze mi zaplatilo za obe dvakrat, za kazde raz s paypal conversion rate a raz s normalnym, hm
ako je to s aktivovaním STEAM kľúčov tých hier, ktoré sa normálne cez STEAM u nás nedajú kúpiť?
rád by som si kúpil na STEAMe Skyrim, no z nejakého strašne dôležitého dôvodu sa to u nás cez STEAM
nedá. na portáli, ktorý predáva STEAM kľúče, predáva aj Skyrim kľúč. aktivovať by som ho asi aktivoval,
mňa skôr zaujíma, či ma STEAM za tento krok nezabanuje, nakoľko mám na účete cez 150 hier a to by
bola dosť škoda. skúšali ste už niekto niečo takto kupovať? ide vám to? alebo aktiváciu cez VPN? vďala
Ja som to neskusal, ale chlapci odtial ano, takze poradia ti.. Myslim, ze pri aktivacii nepotrebujes mat ziadne VPN, ale radeji pockaj na nich. VPN-ko sa pouziva iba na kupu tychto hier.
Ano su tieto servery, ktore nakupuju kluce urcene pre rusky ci zapadny trh(castejsie ten rusky). Samozrejme to legalne nie je a mozes mat zato ban(nie hned ale v buducnosti). V tejto chvili je to relativne tolerovane, lebo STEAM tieto kluce nehlada.. Ak zacne vyslovene ist po tychto klucoch, tak zisti, pre kt. trh boli urceny.. takze tak..