Tablet alebo PS VITA ?
Tablet alebo PS VITA ?
Ahojte, rozhodol som sa peniaze ktore som usetril neminat na PC... aj tak uz budu o rok slabe a budem zas minat na dalsie. Zatial si vystaciim s PC ktory mam. Tak sa rozhodujem medzi kupou PS Vita alebo tabletom. Chcem to vyuzivat tak, ked niekde som a je tam WIFI napojim sa na net nieco popozeram,zahram hry,hudba,nejake videa a pod.. Ja sa skor priklanam k Vite ako k tabletu. Pri Vite zobrat 3G verziu alebo len cisto s WIFI ? AKy je tam vlastne rozdiel ? Ak mam klasik verziu je to tak ze ked som napr. doma a mam WIFI viem sa klasicky dostat na prehliadac a obzerat si stranky,FB a pod. ? Dakujem za vase rady. Cenovy strop 230€ +-.
Spoiler: ukázať
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Re: Tablet alebo PS VITA ?
prave na vacsinu tych veci co budes robit sa mi zda tablet ovela lepsi(vacsi displej, pohodlnejsie browsovanie), ide o to ako dolezite su tie hry pre teba. Na tablety su hry pomerne lacne, na vitu pomerne drahe. Vitu ale nechem zatracovat, pretoze ma jednu skvelu vec a to ovladanie. Mne sa jednoducho hry na dotykovom displeji nedaju hrat a tak aj na mojom iphone4 hram iba tie, ktore sa ovladaju pohybmi telefonu(a prave tie ma bavia max kym som na zachode ) resp max daka adventurka. Predpokladam ze aj hry na vitu budu predsa len na vyssej urovni ako tabletove. Cize si treba urcit kolko percent stravis na danom zariadeni pri akej cinnosti a na zaklade toho sa rozhodnut.
Naposledy upravil/-a sanjuro v Pi 01. Jún, 2012, 15:48, upravené celkom 1 krát.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Ale neviem ci za tych 250€ +- zozeniem dobry,kvalitny tablet ktory nelaguje pri prehravani videa, hd videa,browsovani a hrani hier. Tablet uz ako pisem by mal byt kvalitny,rychly,aby mal aj displej ktory sa neposkriabe a neznici za par tyzdnov... bojim sa ze taky tablet v takejto hladine nenajdem. A je pravda ze na PSVITE sa nedaju pozerat YT videa ?
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
co viem tak vita nepodporuje flash, cize nie, mozes si v pc stiahnut youtube videa a prekonvertovat do mp4 max (jedine ak sa v buducnosti podari flashnut vita system)
z tych lacnejsich tabletov napr. kindle fire alebo coskoro bude Samsung Galaxy P3100 TAB 2
z tych lacnejsich tabletov napr. kindle fire alebo coskoro bude Samsung Galaxy P3100 TAB 2
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Este som rozmyslal aj nad iPod Touch 4, je to skoro to iste ako iphone iba to nema GPS a SMS/hovory ? Ma to nejaky OS? Je to android alebo ako to snim je ?
no zhruba v rovnakom case som kupil PSPVita a Asus Transformer Prime a rozhodne viac casu stravym s tym tabletom.
Co sa tyka hier je to na PS Vita dost biedne a zaregistrovany PS networks musis byt na Anglicky alebo na Cesky aby to fungovalo.
Browsovanie je dost pomale , baterka tiez nic moc.
Co sa tabletov tyka :
TF300 uz bude dost nad rozpocet za 399 euro co?
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-ee ... andr-biely
7" Samsung Galaxy Tab 2 7.0 za 260euro
procak Exynos 4210 sa v pohode sa da dostat na 1350mhz a vykonostne tusim Mali 400 je minimalne rovnako dobra ak nie lepsia ako to co ma tegra2 .
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=as163752
Co sa tyka hier je to na PS Vita dost biedne a zaregistrovany PS networks musis byt na Anglicky alebo na Cesky aby to fungovalo.
Browsovanie je dost pomale , baterka tiez nic moc.
Co sa tabletov tyka :
TF300 uz bude dost nad rozpocet za 399 euro co?
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-ee ... andr-biely
7" Samsung Galaxy Tab 2 7.0 za 260euro
procak Exynos 4210 sa v pohode sa da dostat na 1350mhz a vykonostne tusim Mali 400 je minimalne rovnako dobra ak nie lepsia ako to co ma tegra2 .
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=as163752