píšem o širších pneu, ale nie len kvoli tomu, že by boli širšie a kúsok pomohli pri ostrých zákrutách (tlmiče sú tiež na rade )
ale aj preto, že chcem gumy, ktoré sa pre rozmer 165/70 R13 nerobia ako napr. Vredestein Hi-Trac 2 alebo aj iné...
to že by som dal na feldu elektróny a bol by som akože velký čávo tak na to kašlať... v prvom rade je motor a až potom vzhľad... to že mám na piatich dverách koroziu ani neregistrujem...
ak R14, tak nebudem zháňať plecháče a doplatím si za obyčajné hliníkáče... na zimu je jasný favorit Continental TS780
na leto ešte nie som rozhodnutý aké gumy a disky
no ja som zohnal Felíciu 2000 za 500€ a investíciu zatiaľ nemám spočítanú... (olej, sviečky, filtre, možno tlmiče) zatiaľ nič vážne... časom by som ale chcel aj brzdy (kotúče)... brzdiť však brzdí, takže má to čas...HellAngel napísal:ja som teraz zohnal Seat cordoba, rv 2000, 1,4l benzin za 650e. investicia do neho bude asi cca 300e +/-.
o poruchovosti felícií nič neviem... otec má dva a pol roka prvý model, kamarát mal 1.9D a jeho otec tiež 1.3 a o nejakých finančne náročných poruchách neviem...