Potreboval by som poradiť, či sa dá nejakým spôsobom opraviť poliata klávesnica na NTB. Teraz blbne tak, že sa jedno či dve písmená stále samé stláčaju... Akoby zostali nejak zoskratované abo čo neviem to posudit. Ide o NTB Acer Aspire 5536G
Je nejaká reálna možnosť to skusiť nejak opraviť. Klávesnica je už dostatočne vysušená a NTB ide na externu klávesu bez problemov.
Je to táto klávesnica:
http://www.notebook-dily.cz/klavesnice- ... pire-5536/
Oprava klávesnice na NTB
Oprava klávesnice na NTB
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Oprava klávesnice na NTB
skus rozobrat a precistit s nejakym rozpustadlom (metanol/alkohol), alebo rovno kupit novu...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Problem je že tá nová je draha jak svina... To s tým rozoberaním si myslel tie konkrétne písmená čo sa stále stláčaju? Tie nejak vybrať a nejakým liehom "preplachnut"...??? Alebo ten flex kábel v spoji?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- skus dat dole pismenka a mechanzmus ci sa dostanes ku kontaktom v tlacenom spoji.. ak to vobec pojde... takuto som este nerozoberal
- na ebay si nekukal klavesnice? obvikle su za 20USD
- na ebay si nekukal klavesnice? obvikle su za 20USD
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
No, najideálnejšie bude asi kúpiť novú cez ebay za páru euri.
napríklad
napríklad
No ja som medzitým zistil, že už vlastne nejde vobec a neni tam čo a kde čistiť...
NJ eBay je fajn vec, keby sa tam neplatilo cez PayPal, kde mi jednu kartu zablokovali z mne neznámeho dôvodu a teraz chcu aby som im poslal nejaké dokumenty ako fotokopia OP a podobne pízdoviny a dalšiu mi to nechce zobrat takisto z mne neznámych dôvodov... Takže si týmto spôsobom kupim konský looofas
NJ eBay je fajn vec, keby sa tam neplatilo cez PayPal, kde mi jednu kartu zablokovali z mne neznámeho dôvodu a teraz chcu aby som im poslal nejaké dokumenty ako fotokopia OP a podobne pízdoviny a dalšiu mi to nechce zobrat takisto z mne neznámych dôvodov... Takže si týmto spôsobom kupim konský looofas
Chlapi kto by bol ochotný to objednať a kupiť cez ten EBAY, pošlem peniaze na učet a vy to objednate aby to prišlo men na moju adresu....?
Mne tam na Paypal blbne pridávanie kariet aj dobijanie kreditu....a iná platba sa nedá použiť.... Vopred dik za ochotu.
Mne tam na Paypal blbne pridávanie kariet aj dobijanie kreditu....a iná platba sa nedá použiť.... Vopred dik za ochotu.
NO čo nikto nič? Ved peniaze pošlem predom na učet, prosim ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
vedel by som ti pomôcť avšak neviem ako je to s tou adresou, či to ide tak ľahko zmeniť v paypale. Na svoju adresu do košíc to nieje problém, avšak ak by som chcel posielať priamo na tvoju adresu tak mi ju treba zmeniť v paypal accounte. Aspoň tak to je pri väčšine objednávok ztamaď.