Max Payne 3
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Max Payne 3
Hm, kua najviac ma serie ten Vsync
Nechapem preco pri 60Hz drzia FPS az na 120. Neda sa pouzit ani adaptive vsync/ani half a ani fps limiter. Kua asi mam moc rozhyckane oci
Ako to hrate vy?
Nechapem preco pri 60Hz drzia FPS az na 120. Neda sa pouzit ani adaptive vsync/ani half a ani fps limiter. Kua asi mam moc rozhyckane oci
Ako to hrate vy?
Hram to bez Vsync, so zapnutym som to nemohol hrat kvoli obrovskemu input lagu. Pre mna to bolo nehratelne
Spoiler: ukázať
hm... ja som mal cely cas zapnuty Vsync a vypol som ho len teraz nakolko tu pisete ze co to robi ale pocit nejaky iny nemam... ide mi to tak isto jak slo .
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Iba slepy nerozozna rozdiel s Vsync a bez neho. Na jednej strane input lag jak prasa (aspon v tejto hre to je dost citelne) a na druhej nechutny vertical tearing, ktory ma az zo stolicky zdviha. Hm, asi sa vykaslem na cele hry
Zatial to davam so zapnutym Vsyncom, snad budem schopny prekusnut ten lag
Ale inak celkom schopna a zaujimava hra, no som iba niekde na zaciatku.
Zatial to davam so zapnutym Vsyncom, snad budem schopny prekusnut ten lag
Ale inak celkom schopna a zaujimava hra, no som iba niekde na zaciatku.
tak urcite by som videl kebyze to laguje a trha mi s obrazom ... celu hru som hral so zapnutym.. teraz som hral asi 45 min s vypnutym a ziadny rozdiel... vsetko zapnute okrem tessalacie ... HDAO tiez zapnute...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Tak potom OK
jedine trhanie obrazu som spozoroval len ked bol vsync zapnuty, tesalacia bola zapnuta aj occolusion bol na HDAO... ale to len ked bola cast hry nejaka taka ze som bol niekde na balkone a strialal som po ludoch tak, ze som mal vyhlad na strasne vela detailov.. ale to aj FPS spadlo na 28 ... takze to preto.. inac vobec ziadne trhanie...
este jedna vec... s vypnutym vsyncom sa zvysuje aj zataz karty ? pretoze som mal teploty cez 82°:D a so zapnutym vsyncom som sa nad 75 nedostal.
este jedna vec... s vypnutym vsyncom sa zvysuje aj zataz karty ? pretoze som mal teploty cez 82°:D a so zapnutym vsyncom som sa nad 75 nedostal.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Sleduj FPS a vytazenie jadra pocas hrania, to je odpoved na tvoju otazku
BTW tu Vsync funguje nejak blbo, alebo tomu len ja nerozumiem
BTW tu Vsync funguje nejak blbo, alebo tomu len ja nerozumiem
- Pavel Hlavac
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Okt, 2011, 23:22
V tomto prípade nejde o input lag, ale o negatívnu akceleráciu myši, ktorá tam zostala ešte z ovládania Gamepadom. Rockstar už vypustil update, ktorý by mal adresovať tento problém. No z ohlasov ľudí vyzerá, že to sice vylepšili ale úplne neodstránili.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
skor mi vysvetlite ako niekomu na high end karte gtx580 moze nieco sekat alebo sa "nieco" nemoze zapnut lebo to seka. ako ne zeby som vas ohundraval len mna by to fakt sralo a kruto ze mam kartu za 400e a daco si nemozem hrat na max
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Hej, no je to sranda, ze vidis pernamentne nejakych 80-120fps (s Vsync) a trha to jak prasa
Samozrejme bez Vsyncu nie, tam je to zase o niecom inom (no dropy su aj tam). Ale jadro som este v tej hre tusim ani nevidel na 99% a FPS lietaju ako sa im zachce
Samozrejme bez Vsyncu nie, tam je to zase o niecom inom (no dropy su aj tam). Ale jadro som este v tej hre tusim ani nevidel na 99% a FPS lietaju ako sa im zachce
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale chapes co tym chcem povedat? chvalia sa hrou ze aka super ale mnou by za pc velmi trhalo kebyze mam doma pc za 800E. a este aj 28GB. mne sa ta hra konecne paci uz ked som skoncil ten stadion a som v minulosti v bare ako po mna prisiel pasos, to je pre mna klasika
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano, viem co tym chces povedat
Nemate nejake info o blikajucej grafike?
Vsync, rozlisko sa to meni s malimi rozdielmi.
grafika HD5470
Vsync, rozlisko sa to meni s malimi rozdielmi.
grafika HD5470
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 07. Jún, 2011, 14:39
cawte kamarati, neviete mi povedat pre kiereho boha ked mam vsetko na full(1600*900+ vsetko na very high co ide, +2AA) ked sledujem fps pomocou Afterburnera tak vidim cisla od 150-250FPS????WTF?? a pritom to ide podla mojho odhadu na cca 60-70fps, nepomaha ani vsync ten to uzamkne na 120fps Zostava ako v podpise
CPU: AMD Phenom II X4 955BE C3(4GHz@1,472v/NB 2600MHz@CPU-NB 1,25v)+Gelid Tranquillo Rev.2 + Enermax Magma[/color]; MB: Gigabyte MA790X-UD3P; RAM: 2x2GB Kingston HyperX DDR2 800MHz; GPU: ASUS 470 GTX (607,1215,3348Mhz)+Gelid Icy Vision Rev.2; HDD: Western Digital Blue 500GB 16MB cache; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120 Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win7 Pro 64-bit