firemne vozidlo, sofer ne-zamestnanec
firemne vozidlo, sofer ne-zamestnanec
Mám otázku... ak zamestnanec firmy(...logistika) dostane od firmy na jednorazový/jednodňový služobný účel osobné auto, tak môže toto auto riadiť aj človek ktorý nepracuje v danej firme odkiaľ je osobné auto ? (Vodičské oprávnenie samozrejmosťou)
- harrzy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Jan, 2010, 22:28
Re: firemne vozidlo, sofer ne-zamestnanec
pokial je pasazierom a vozidlo vyuziva na firemne ucely, preco nie (vlastne ani pasazierom nemusi byt). Len nesmie byt zaroven plateny za vedenie tohoto vozidla. Zalezi ci mu je to auto zverene na vybavenie firemnych povinnosti, alebo zaroven ma zmluvu/iny zavazok toto auto aj riadit.
Moja mašinka CPU i5-750 Chladič Noctua NH-D14 MB P55A-UD3 RAM Kingston 4GB 1600MHz CL8 HyperX VGA ASUS Nvidia GTX 570 + Accelero Xtreme Plus PSU Corsair TX-650 Myš Steelseries Kinzu HDD Samsung Spinpoint F3 0,5T *2 SSD Kingston HyperX 120 GB Audio Logitech Z-5450 Case Corsair 300R Fan control Scythe KazeMaster LCD BenQ G2420HDBL4
Re: firemne vozidlo, sofer ne-zamestnanec
kazdy zamestnanec ktory soferuje firemne auto musi mat oprávnenie na používanie firemného auta, s uvedením EČV pouzivanych vozidiel/a iny napr. rodinny prislusnik nema opravnenie viest taketo vozidlo
Spoiler: ukázať