Nameless napísal:inac by mohli zvysit cenu normal equipu...schvalne, skuste mi povedat kto umyslene zobral normal item zo zeme mimo prveho actu na normal ked ste este nic ine nemali?
asi tak... ale sem-tam sa mi podari omylom kliknut aj na normal item
inak zaujimavy rozhovor, vidno, ze mu odpovedal cinan
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
no ja osobne sa neplanujem zucastnovat RMAH, ani kupovat ani predava...najlepsie veci si necham alebo vymeni s niekym tu na fore za nieco co sa mi viac hodi a ostatne za goldy alebo darujem
quick, trochu by som to orpavil. chces nabudchanu zbran/brnenie? nemas dostatok ingame gold? tak si kup za real prachy
ja viem ze hram len na normal, ale akurat som sundal act 3 bossa za cc 35 sekund. To ma akoze co znamenat. Uz act 2 bossa som sundal rychlo a najviac mi dal zabrat butcher z act 1. Normalne som drzal lave tlacitko a len doneho buchall a sup bolo po nom
hlavny bossovia su lahky aj na nightmore...ale uvidis ze ked sa dostanes na nightmore tak budes mat problem udrzat sa na nohach a to este niesom ani na hell nieto na inferne ale ako nahle som osadil vsetky diery vitality a dexterity sutrami tak to ide neporovnatelne lahsie
Hellangel asi si to cele nepochopil bude to asi takto ... chces nabuchanu zbran ? tak plat RAHM si myslis ,ze top veci bude niekto predavat za ingame goldy,ked nebudu mat absolutne ziadnu cenu ? staci trosku popremyslat,ty osobne keby najdes nieco super,tak co spravis ? predas to za 10eur-obrazne,alebo to das za ingame peniaze z ktorych nemas absolutne nic.... top veci pokial tebe samemu nepadnu budu vzdy len za real money,blizz to dobre vie,ze top veci sa aj v D2 predavali bokom a im utekali peniaze,tak to teraz osetrili a na tejto vlne sa nabalia
dnes ako dost own ale proste nic nepada.. jo a normal je uplne ze nic, to sa da preist uplne bez eqipu. uz druha uroven je tak 4x tak ťažká už len skrz retardovane grupy rare enemakov, ktore po tebe okrem toho ze maju tak 60k HP hadzu ohnive gule cez pol obrazovky
quicky napísal:obrazne,alebo to das za ingame peniaze z ktorych nemas absolutne nic....
Aj in-game zlaťáky sa budú predávať za reálne peniaze. Ono, opravy budú 10x drahšie. Čiže jedna aj 70K... to už je motivácia A teraz si zober, že väčšina ľudí dá prednosť radšej tomu, aby mohla mať na opravy ako 10 eur na účte, čo rozbije za 6 pív a krabičku cigariet. Nič z toho.
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
quicky napísal:obrazne,alebo to das za ingame peniaze z ktorych nemas absolutne nic....
Aj in-game zlaťáky sa budú predávať za reálne peniaze. Ono, opravy budú 10x drahšie. Čiže jedna aj 70K... to už je motivácia A teraz si zober, že väčšina ľudí dá prednosť radšej tomu, aby mohla mať na opravy ako 10 eur na účte, čo rozbije za 6 pív a krabičku cigariet. Nič z toho.
za 10 € 6 piv? to kde zijes? u nas by ti vyslo 12,5
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800 Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4 Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller #grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4