Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Neviete náhodou ako dostať alkohol čo najrýhlejšie preč z dychu ?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
vybehat ho, alebo vyspat ? cojaviem, nato treba cas
Pecen pracuje vzdy rovnako a nema na to vplyv ani fizicka aktivita ci spanok. Jedine, comu mozes pomoct, je hodit sablu, aby nespracovavalo dalsi alkohol. Ale jak je raz v krvi, tak mozes iba zmiernit jeho nasledky, aby ta nebolela hlava alebo aby ti nebolo zle.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
odstranovanie alkoholu z krvi trva konstantny cas v podstate, cize jedine co mozes spravit je cakat cakat a cakat
(idealne si pospat, to aspon ta nebude bolet hlava ak ho bolo vela )
(idealne si pospat, to aspon ta nebude bolet hlava ak ho bolo vela )
Steam: michalsveto
ide o ten alkohol v dychu...v dychu je kratsie ako v krvi. Ked si dam napr. jedno pivo, tak co vliva na to ze uz nenafukam... cas mi je jasny, ale ten cas sa musi dat nejako ovlivnit, ci neda ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
podstatny he zaludok. Alkohol vydychujes nie z pluc ale ide ti zo zaludka, preto vecicky ako zuvacka, pasta vobec nepomahaju. Takze ideal sa je dobre pregrcnut (ak to ide), spravit si nejaky vyvar a co najrychlejsie nabehnut na normalnu stravu, dat si kavicku (iked u niekoho to dokaze dlhsie viazat alkohol). Ak mas ale riadnu opicu kde nedokazes vsebe udrzat nic, tak hold smola budes triezviet cely den. Ono treba skusat, kazdemu zaberie nieco ine. Niekto dostane po alkohole hned kyselinu atd.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
A nieje to nahodou tak, ze vzduch ide z pluc? pluca su dobre prekrvene a z tych porov sa uvolnuje alkohol, ktory je v krvi a z toho meria ten pristroj?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
A mate pocit ze ked si grgnete a smrdi vam z huby jak z riti, tak to ide z pluc, ano ?
Kazdopadne, pravdu mate obaja.
Kazdopadne, pravdu mate obaja.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ahojte
vie mi niekto povedat nazvy benzinov s viac ako 95 oktanmi (pre Shell, prip OMV) ? Dostal som radu tankovat do priamovstrekoveho benzinu viacoktanove palivo ako 95, ale po prichode Shellku v NR som zostal v pomykove, nic sa tam o oktanoch nehovori, tak som tam dal V-power, ale nejaky rozdiel som nebadal...
Dakujem za odpoved
vie mi niekto povedat nazvy benzinov s viac ako 95 oktanmi (pre Shell, prip OMV) ? Dostal som radu tankovat do priamovstrekoveho benzinu viacoktanove palivo ako 95, ale po prichode Shellku v NR som zostal v pomykove, nic sa tam o oktanoch nehovori, tak som tam dal V-power, ale nejaky rozdiel som nebadal...
Dakujem za odpoved
Ak sa nemýlim tak to má v podpise, či nie ?
Už vidím, do toho auta ide 95RON, ale znesie aj 91RON . A tomu čo trepol takú sprostosť by som dal jednu facku, vstrekovanie nemá nič s OR daného paliva.
.
Hej hej je to laguna II 2.0 IDE - prvy priamovstrekovy benzin od renaultu, vo vseobecnosti sa uvadza ze tento motor bol haklivy na kvalitu paliva, a boli u neho problemy s trasenim na volnobehu, preto som si chcel na radu znameho overit to s tym viacoktanovym palivom ktore by tomu malo zabranit. Kolko oktanov ma vlastne Shell V-Power? Niekedy davnejsie boli tie oktany krasne rozpisane, ale teraz sa v tych marketingovych nazvoch stracam...
100vka - shell v power racing, omv maxxmotion 100
98 - benzina verva(aj keď je oznacovany ako 100)
na lanceri sa mi najviac osvedčil maxxmotion 100 ale zase mivec vie 100vku využiť.
98 - benzina verva(aj keď je oznacovany ako 100)
na lanceri sa mi najviac osvedčil maxxmotion 100 ale zase mivec vie 100vku využiť.