rozhodujem sa medzi tymito dvoma ultrabookmi a potrebujem poradit co by bolo lepsie ux31a alebo ux32vd a kupil by som donho cisto ssd disk. Nehravam moc hry ale myslim ze ta Nvidia by sa semtam zisla ale co som pozeral recenzie tak ux32vd je v urcitych veciach horsia klavesnica nie je to unibody atd... tak by som rad pocul vas nazor
Asus zenbook ux31a vs ux32vd
Asus zenbook ux31a vs ux32vd
Zdravim,
rozhodujem sa medzi tymito dvoma ultrabookmi a potrebujem poradit co by bolo lepsie ux31a alebo ux32vd a kupil by som donho cisto ssd disk. Nehravam moc hry ale myslim ze ta Nvidia by sa semtam zisla ale co som pozeral recenzie tak ux32vd je v urcitych veciach horsia klavesnica nie je to unibody atd... tak by som rad pocul vas nazor
Re: Asus zenbook ux31a vs ux32vd
Na tvojom mieste by som šiel do UX31A, nakoľko spomínaná dedikovaná nVIDIA nie je extra výkonná (čítal som, že vraj je len o niečo výkonnejšia ako tá integrovaná od Intelu), takže bohvieaký grafický výkon na tom nezískaš. Nehovoriac o tom, že ak nehrávaš hry, na všetky bežné ako aj multimediálne veci stačí integrovaná.
no tak obcas s kamosmi nejake to LoLko a co som pozeral vo vyssich rozliseniach ma ta nvidia v hrach nieco okolo 40% nad tak nvm 
- Toman
- VIP

- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ja by som sa na pridavnu kartu vykaslal...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent