Kupil som teda
Sandisk sansa clip zip, ale ma jeden podstatny problem. Hra neskutocne slabo. Teda to som necakal, je to v podstate nepocuvatelne. V uplne tichej miestnosti by som povedal, ze na maxime je to ledva na strednej urovni pocuvania. A to mam extra citlivy sluch. To vacsina mojich kamosov si inak peckuje sluchatka, aby to pocula, uz su spolovice nahluchli, cize pre nich by bola tato vec totalne nepouzitelna.
Ked sa vstavany equalizer vypeckuje na maximum, tak je to akurat pocuvatelne (co ale rozladi kvalitu nahravky).
S povodnymi sluchatkami, co su spunty som to testoval, ale myslim, ze s akymi-kolvek dalsimi to bude len horsie.
Ako teraz na nete citam, ze Sansa je povazovany za slabsie hrajuci prehravac, ale tym som myslel, ze to nebude az taketo zle.
Bol som v iphone predajni, a skusal som tam tie nano ipody, a
tie hrali minimalne 2x hlasnejsie, ale skor by som povedal 3x. To sa mi zda az neuveritelne, ze by mal hrat takto slabo.
Moze s nim byt aj nejaky problem?
S takouto hlasitostou bude treba dokupovat sluchatkovy prenosny zosilovac, comu som sa chcel vyvarovat... dalsia vecicka a kable stale zo sebou, plus dalsie peniaze. Navyse, zo zosilovacom by ma to aj tak lakalo nosit po vonku nejake lahsie poriadne full-size sluchatka, napr. HD600, ako sa poznam.

Co by asi ludia dost zirali, keby som s takymi na hlave nastupil do autobusu.
No nic, zatial som sklamany, tento problem robi prehravac vlastne nepouzitelny.

Pomimo tohto je dost dobry, co som zbezne skumal, snad by mohol byt trochu vacsi, tak o 20% aby sa lepsie drzal pri stlacani tlacitok, ale inak je dost dobry.