ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Re: ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Dnes mi poslali udaje, tak som zacal s nastavenim routra. Vsimol som si ze niektore hodnoty v manuale sa lisia od tych ktore mam v prehliadaci, mam to vsetko nastavit presne podla manualu, alebo ich mam ponechat tak ako ich mam?
Treba aktualizovat firmware, alebo to neni potrebne? Dakujem
Treba aktualizovat firmware, alebo to neni potrebne? Dakujem
Ak máš router od Orange tak nič nemeň len zadaj údaje a fičíš ale ak ten D-link od T-com tak zabudni na plnohodnotný net. Prijemne surfovanie prajem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
preco? ja mam este glitel od t-comu s vypnutym PPPoE a za nim Asus RT-N16. bezi vsetko v pohodekramer napísal:Ak máš router od Orange tak nič nemeň len zadaj údaje a fičíš ale ak ten D-link od T-com tak zabudni na plnohodnotný net. Prijemne surfovanie prajem.
Spoiler: ukázať
Uz mi to fici. Vsetko som nechal na povodnom a dal som test , tak takato je rychlost umna na 5 Mbitovom nete. Zatial vsetko v pohode.
molnart: ale ja som vravel len o D-link s nim mám vlastnú skúsenosť že to neide i kolegovi to blblo a aj tu sa nájdu ľudia čo ti to potvrdia neviem prečo ale je to tak tomu T-comu nestačí že blokujú mobily ale už prišli aj na to ako blokovať aj router ale inak na T-com a Slovanet s nim neboli problémy iba u Orange.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
Ja fahcim na D-link s fw1.09 a ide OK.
knifak ale nemáš origo FW od T-comu
ak ten D-link od T-com tak zabudni na plnohodnotný net. Prijemne surfovanie prajem.
Ja mám D-link (TD-W8951NB) od Orange, ako si to myslel "zabudni na plnohodnotny net" ? Mysliš kolisanie rýchlostí? Ak hej už som zistil na vlastnej kozi. Predvcerom som dal speedtest a nameralo mi (4,5 Mbit/s - v noci) ,vcera to bolo uz len 3,5 ,a dnes uz to je iba 2,6 (meral som pred chvilkou).
sammit: nie, 2641R tam je veľký problém to by si si všimol a aj mne to kolíše ale pod 3M to nepadá
paradox, ja mavam nad 5mbps.. stropovo sa dostanem az na uroven profilu 5,7mbps..
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak tie pingy mas dost zle, a ja som myslel ze moje su tragickesamnit napísal:Uz mi to fici. Vsetko som nechal na povodnom a dal som test , tak takato je rychlost umna na 5 Mbitovom nete. Zatial vsetko v pohode.
inac neviete, teraz ako telekom zvysoval rychlosti siete tak menil nejakym sposobom technologiu? ci neprechadzali na ADSL2+ a tak, co by vyzadovalo zmenu modemov k dosiahnutiu moznej rychlosti?
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
No ja som mal pár dní dozadu Multimode ateraz mám ADSL2+ //telekom
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Hmm pekné rýchlosti ako vidím.Nepatrím k tým šťastným po migrácii do Orange!Ako som už spomínal v špičke mávam upload aj pod 2Mb/ps na 12MB/ps!!! Momentálne to začína takto klesať: http://www.speedtest.net/result/2028483737.png
Uff... ale to nielen ty.. to uz maju aj Telekomaci.. precitaj si forum na dsl.sk... tusim aj tu s Telekomom.. Teraz po zvyseny hlavne... Inac ale bud rad, mas ten 1mbps upload profil a nam ostatnym nechcu dat..