Co potrebujem: Poradit dobre spracovanu a lahko pochopitelnu literaturu, na ucenie sa programovania v jazyku php. Som uplny beginer, naposledy som to videl ked som mal 13.
Dakujem
Kniha - php - zaciatocnik
- tomoxm
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Re: Kniha - php - zaciatocnik
http://www.modtut.net - učíme tvoriť svety
::: Battle.net: Tomoxm#2857 ::: BF3 Battlelog: TomoxmSVK ::: Steam: tomoxm :::
::: Battle.net: Tomoxm#2857 ::: BF3 Battlelog: TomoxmSVK ::: Steam: tomoxm :::
Spoiler: ukázať
sa mi zda ze to ma dako vela stran, skutocne aj pre zaciatocnika?
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
vsak velka kniha
<?php echo "Broslo napis SS, poradim trocha ako zacat a tak z vlastnej skusenosti."; ?>
Inak nechapem. Videl som viac knih o PHP no necital ani jednu. Preco ale vo vsetkych je to OOP vzdy na zaciatku ako keby to bola podstata PHP..
<?php echo "Broslo napis SS, poradim trocha ako zacat a tak z vlastnej skusenosti."; ?>
Inak nechapem. Videl som viac knih o PHP no necital ani jednu. Preco ale vo vsetkych je to OOP vzdy na zaciatku ako keby to bola podstata PHP..
fakt chceš php...? Why would you do that?
Python + Flask má online 200 stranový book, to sfúkneš a weby ti budú padať z prdele
alebo Ruby/RoR
Python + Flask má online 200 stranový book, to sfúkneš a weby ti budú padať z prdele
alebo Ruby/RoR
Me like Pentium
Naco knihu, tutorialov na internete je milion. Byt tebou, tak si vymyslim nejake zadanie co chces urobit, a postupne hladat v PHP postupy ako to urobit (co mozno elegantne). PHP neni tazky jazyk, klucove je skor know-how ako robit konkretne veci.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Knihy o programovani su pre zaciatocnikov hodne osemetna vec. Skor by som odporucal rozne tutorialy a nasledne skusat, skusat, skusat. Drviva vacsina knih je nevhodnych pre ludi, co sa chcu naucit programovat.
No a ak chces aby ti vlasy vstavali dupkom, tak si zacni citat o Symfony 2 frameworku . Z toho vlasy vstavaju aj mne, ostrielanemu programatorovi s 10+ rocnou praxou s PHP a Javou. J2EE je oproti Symfony 2 prechadzka ruzovou zahradou.
Lebo to co nazyvas ty "podstata PHP" je v realite hnusny neudrziavatelny kod. OOP veci komplikuje, ale aj sprehladnuje.glirpi napísal:Inak nechapem. Videl som viac knih o PHP no necital ani jednu. Preco ale vo vsetkych je to OOP vzdy na zaciatku ako keby to bola podstata PHP..
No a ak chces aby ti vlasy vstavali dupkom, tak si zacni citat o Symfony 2 frameworku . Z toho vlasy vstavaju aj mne, ostrielanemu programatorovi s 10+ rocnou praxou s PHP a Javou. J2EE je oproti Symfony 2 prechadzka ruzovou zahradou.