[Velka statistika fóra] ATi alebo nVidia ?
glide: [ATI]----|--+-[nVidia]
GeForce2 Ti ma dostala a odvtedy sa to so mnou vlecie.
Dalsia vec je, ze ako byvali CS player nemozem ATI ani vystat, ti co nevedia o com hovorim, asi nehraju CS dost dlho. Na druhu stranu, v poslednej dobe robi ATI velmi dobre karty a pomalicky im prichadzam na chut (ale ete dlho urcite ziadnu nekupim)
GeForce2 Ti ma dostala a odvtedy sa to so mnou vlecie.
Dalsia vec je, ze ako byvali CS player nemozem ATI ani vystat, ti co nevedia o com hovorim, asi nehraju CS dost dlho. Na druhu stranu, v poslednej dobe robi ATI velmi dobre karty a pomalicky im prichadzam na chut (ale ete dlho urcite ziadnu nekupim)
[ATI]---+|----[nVidia]
aj ked je to na stranu ATi veelmi mierny priklom.Mal som viacej ati a nvidiu, ale momentalne to isti 6600GT a chysta sa 7600gs GS.
aj ked je to na stranu ATi veelmi mierny priklom.Mal som viacej ati a nvidiu, ale momentalne to isti 6600GT a chysta sa 7600gs GS.
C2D 8200 +Arctic Extreme,BiostarP35,Ati 4770 512MB Sapphire + AcceleroS1
,2 x 1GB DDR2 A-Data Extreme 800MHz, 320GB WD SATA II, Fortron BlueStormII 500W, LCD Philips 15"
,2 x 1GB DDR2 A-Data Extreme 800MHz, 320GB WD SATA II, Fortron BlueStormII 500W, LCD Philips 15"
Tak jednoznacne u mna vyhrava ATI, donedavna som mal len nvidiu...
ATIna ma presvedcila stale zlepsujucimi sa ovladacmi a skveleho obrazu! kde sa nvidia moze schovat hlavne pri klonovani s TV...
Takze::
[ATI]-+--|----[nVidia]
ATIna ma presvedcila stale zlepsujucimi sa ovladacmi a skveleho obrazu! kde sa nvidia moze schovat hlavne pri klonovani s TV...
Takze::
[ATI]-+--|----[nVidia]
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led
[ATI]----|+---[nVidia]
Zacinal som v Vantou, ktora mi prirastla k srdcu, dal sa na nej hrat aj Medal of Honor. Teraz mam sice ATi, ale aj ta je celkom fajn, aj ked ju plne nevyuzivam (v 3DMarku dam asi len polovicu bodov co by dala s lepsim CPU). Ale priklonil som sa k nVidii, kedze ATi ma dost problem s mainstreamovymi chipmi a riesi to len osekanim dakeho high-end chipu.
Zacinal som v Vantou, ktora mi prirastla k srdcu, dal sa na nej hrat aj Medal of Honor. Teraz mam sice ATi, ale aj ta je celkom fajn, aj ked ju plne nevyuzivam (v 3DMarku dam asi len polovicu bodov co by dala s lepsim CPU). Ale priklonil som sa k nVidii, kedze ATi ma dost problem s mainstreamovymi chipmi a riesi to len osekanim dakeho high-end chipu.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
[ATI]----|--+-[nVidia]
ja som tiez este nemal ati,ale neviem preco,viac inklinujem k n-vidii :o
ja som tiez este nemal ati,ale neviem preco,viac inklinujem k n-vidii :o
Spoiler: ukázať
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
[ATI]---+|----[nVidia]
Presne to co pisal aj jaffar. Cize rozhoduje pomer cena/vykon, v pripade zhody ine prednosti ako spotreba a pod. a az potom keby boli velmi podobne tak by som bral ATI.
Presne to co pisal aj jaffar. Cize rozhoduje pomer cena/vykon, v pripade zhody ine prednosti ako spotreba a pod. a az potom keby boli velmi podobne tak by som bral ATI.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)