ahojte milý užívatelia "super" stabilného internetu od UPC ... spozorovali ste v poslednej dobe problém s rýchlosťou a stabilitou internetu ?
Na začiatok: mám program 100/8Mbit á už asi 2 týždne pozorujem to že internet mi laguje dosť často ... ani toto csko hrať nemožem bo to trhá jak sviňa + YOUTUBE ... ach jaj no youtube nechce načítať ani 480p video až po 10 refreshnutí stránky sa to nejak rozbehne no aj tak sa to zastaví v strede
Internet UPC
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Re: Internet UPC
mam 120/10 a pozorujem to tiez....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Dnes som si to vsimol tiez - 1x, nenacitavalo/nacitavalo pomaly video na YT.
Spoiler: ukázať
PRESNE ! aj mne to iste ... v nedelu chvilku haproval net ze chvilku nesiel... a teraz toto... mam to cca 3 dni uz co mi YT nejde riadne a niektore weby su pomale...
//dostal som od killswitcha tipa ze ked prepnete video na vyssie rozlisenie 720p/1080p tak ide plynule video... v niektorych videach to fakt funguje...
//dostal som od killswitcha tipa ze ked prepnete video na vyssie rozlisenie 720p/1080p tak ide plynule video... v niektorych videach to fakt funguje...