Online ruleta - dvojnásobok
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Online ruleta - dvojnásobok
Nazdar.
Funguje tá metóda 2-násobku?
Zatiaľ som hral zadarmo, len s nejakými kreditmi a ani raz som nebol v mínuse.
Ako je to s hrou "na ostro"?
Funguje tá metóda 2-násobku?
Zatiaľ som hral zadarmo, len s nejakými kreditmi a ani raz som nebol v mínuse.
Ako je to s hrou "na ostro"?
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Online ruleta - dvojnásobok
mas chcetaky navyse?
radsej s tym prestan skor ako zacnes pretoze ta to tak nechutne odr8e, az budes smutny. je jasne ze pri hre zadara ti bude sypat no pri ostrej je to uz uplne ine tam sa da uz tazko hovorit o nahodnej hre.
radsej s tym prestan skor ako zacnes pretoze ta to tak nechutne odr8e, az budes smutny. je jasne ze pri hre zadara ti bude sypat no pri ostrej je to uz uplne ine tam sa da uz tazko hovorit o nahodnej hre.
- Sphyn0x
- Používateľ
Ale tam to práveže nie je o náhode.
Proste tú metódu som skúšal asi hodinu, ešte aj na appkách z AppStore a fungovalo to
Proste tú metódu som skúšal asi hodinu, ešte aj na appkách z AppStore a fungovalo to
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Myslis, ze ti co to reklamuju na fb a kdekolvek to robia len tak, lebo sa chcu pochvalit? predpokladam, ze ziju z toho, ze sa zaregistrujes v kasine na ich odporucenie, a oni maju proviziu, ci uz z vkladov, alebo cokolvek...
ale naspat k rulete, ak mas vela $$$ a pevne nervy, chod do toho, akurat, ze nejako extra neziskas podla mna ...
sprav si vypocet v exceli, ze kolko budes musiet vsadit, ak ti 14x po sebe nepadne farba...
ale naspat k rulete, ak mas vela $$$ a pevne nervy, chod do toho, akurat, ze nejako extra neziskas podla mna ...
sprav si vypocet v exceli, ze kolko budes musiet vsadit, ak ti 14x po sebe nepadne farba...
Double je len najzakladnejsia metoda, su omnoho sofistikovanejsie a nefunguje ani jedna. Keby ano, uz na tom vsetci ryzuju a herne krachuju, alebo menia pravidla ze to nemozres robit. Online je to este horsie, tam to proste nastavia v programe ze ti to nepadne a hotovo. Zabudni na to, uz len matematicky ti to nikdy nevyjde, preto ze na farbe neni sanca 50/50, kedze je tam este zelena nula...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a double je osetrene maximalnou vyskou vkladu ..
povedzme zacneme 0.5
0.5 -> 1 -> 2 -> 4 -> 8 -> 16 -> 32 -> 64 -> 128 -> 256 -> 512 -> 1024 ...
a ver tomu ,ze sa ti v pohode stane ,ze 8x za sebou bude cierna alebo naopak
povedzme zacneme 0.5
0.5 -> 1 -> 2 -> 4 -> 8 -> 16 -> 32 -> 64 -> 128 -> 256 -> 512 -> 1024 ...
a ver tomu ,ze sa ti v pohode stane ,ze 8x za sebou bude cierna alebo naopak
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
na online elektronickych ruletach? to je uplne bezne niektorym ludom ale nevysvetlis. vidia v tom lacny zarobok bez akejkolvek namahy na par klikov, ale bohuzial pravda je taka ze robia bohatsim iba toho kto tu ruletu prevadzkuje..
Tak tak, ruleta nazivo je tazka matematika pravdepodobnosti, ved si zoberte kolko sa to uz hrava, a este nikto nevymyslel taky system, co sa da realne pouzivat. A to som uz videl systemy aj s 10 kombinaciami stavok... Fakt je, ze hluposti maju zakazane, ako napriklad maximalny vklad a zlozitejsie veci nevychadzaju pravdepodobnostne, a to nespominam ze mozes chytit proste zlu snuru a nenahras to spet ani za prd...
A online je este iny level, tam si pravdepodobnost este prihnu k obrazu svojmu a si uuuuuuplne v *iti.
A online je este iny level, tam si pravdepodobnost este prihnu k obrazu svojmu a si uuuuuuplne v *iti.
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
chod do toho, aspon nam das vediet, ze ako a budeme mat vsetci mrte $$$Sphyn0x napísal:Stále ma to láka a asi toho budem ľutovať
inak, kolko mas vstupny kapital, ked to nieje tajne? nemusis napisat presne, staci +-
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://en.wikipedia.org/wiki/Roulette#B ... nd_tactics
Jedina sanca na realny zisk okrem extremne blbeho stastia je, ked vyuzijes mechanicku nedokonalost kolesa v realnej rulete.
Jedina sanca na realny zisk okrem extremne blbeho stastia je, ked vyuzijes mechanicku nedokonalost kolesa v realnej rulete.
- Sphyn0x
- Používateľ
No, a kebyže mám unlimited money tak raz mi tá farba musí prísť a neprehrám nič, či?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
samozrejme nie neprehras , ale rataj aj s nulou + rataj to ,ze presne proti tomuto su top limity na vklad
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Sphyn0x
- Používateľ
Vška to.
No asi to predsa len skúsim s pár centami
No asi to predsa len skúsim s pár centami