Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Chalani, predpokladam, ze sa tu najde niekto, kto ma dobry celkovy prehlad a poradi mi.
Da sa do 800e kupit lepsi bike pre zenu ako je Merida Juliet Marathon HFS 800-D ?
Pozeral som uz vselico a nic lepsie som v tej cene nenasiel. Za 800e mat veci ako napr. elixir 5 brzdy, XT prehadzovac a SLX kluky mi pride celkom slusne. Co na to vravite ? Najde sa nieco lepsie ?
Da sa do 800e kupit lepsi bike pre zenu ako je Merida Juliet Marathon HFS 800-D ?
Pozeral som uz vselico a nic lepsie som v tej cene nenasiel. Za 800e mat veci ako napr. elixir 5 brzdy, XT prehadzovac a SLX kluky mi pride celkom slusne. Co na to vravite ? Najde sa nieco lepsie ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
naco je zenskej xtckovy prehadzovac a take brzdy? ako poznam stare zname, ze ked zavres zensku samu do miestnosti s dvoma kamenmi, jeden pokazi a druhy strati ... ale aj tak
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Nie každá žena je antitalent do športov a techniky...
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
super vybava, ale vyuzije to? a vobec paci sa jej ten bicykeL?
kokos, povedat mojej priatelke, ze ten bajk za 1600 oci nevyuzije, tak uz asi byvam pod mostom
(ano, som starsi, tak cestou dolu kopcom brzdim - pud zebazachovy ma nepusti... ona? uz skoro zrazila aj jelena )
(ano, som starsi, tak cestou dolu kopcom brzdim - pud zebazachovy ma nepusti... ona? uz skoro zrazila aj jelena )
lava, prava, lava, prava ...
Dnes sa moja holka vozila na mojom raptore, ja som nakoniec skončil na korčuliach lebo sa jej to zapáčilo
Takže nie každá žena je na obyčajný bajk Po Senci som už videl vela báb, napr. minule jedna mala Big Hit
Takže nie každá žena je na obyčajný bajk Po Senci som už videl vela báb, napr. minule jedna mala Big Hit
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Uf, baba na big hite, to uz ano.
Jej sa ta Merida dizajnovo velmi paci, ale inak sa velmi nevyzna, tak sa snazime vybrat to najlepsie v pomere cena/vykon. Ta Merida je podla mna best. A to ze nevie ze elixir 5 budu lepsie ako dake lacne shimana neznamena, ze to nevyuzije, ale ze bude mat iny pocit z jazdy.
Jej sa ta Merida dizajnovo velmi paci, ale inak sa velmi nevyzna, tak sa snazime vybrat to najlepsie v pomere cena/vykon. Ta Merida je podla mna best. A to ze nevie ze elixir 5 budu lepsie ako dake lacne shimana neznamena, ze to nevyuzije, ale ze bude mat iny pocit z jazdy.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Keď už mazadlo, tak odporúčam vrelo motorový olej z Tesca. Už najlacnejší je lepší než všetky tie teflónové spreje za 10€ a za polovičnú cenu je toho liter a pol. Síce 75% zostane na zemi, ale reťaz vydrží premazaná mesiace.Wizik napísal:Ja som kupil v lidli take spreje s nazvami chain cleaner (na cistenie) a chain spray (na premazanie). Moc som tomu neveril, ale urobilo to zazraky.
Cistil som otcovi bike, ked som tocil retazov, tak tam bol ten hnusny zvuk ked sa medzi retazou a prehadzovackou trie prach a kamienky. Sice mi to zabralo daky cas, ale vsetko je ako nove, velka spokojnost.
We'll bang, ok?
No len problém je v tom, že keď jazdíš po prachu, tak sa ti to tam okamžite nalepí sa po jazde môžeš umývať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
mate niekto skusenosti s Finishline?
konkretne rozmysalm nad tymto http://www.finishlineusa.com/products/1-step.htm na leto na take pohodove jazdenie a zelenym Finishline Wet do tazsich podmienok, ked uz nie je tolko prachu
konkretne rozmysalm nad tymto http://www.finishlineusa.com/products/1-step.htm na leto na take pohodove jazdenie a zelenym Finishline Wet do tazsich podmienok, ked uz nie je tolko prachu
...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
neviete nahodou, kde sa da na Slovensku (idealne KNM, Zilina) kupit Motorex easy clean? Rad by som pridal k Dry lube
edit: nasiel som daco v Cadci
edit: nasiel som daco v Cadci
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
caute, cyklisti
mam taky zvlastny problem...ked sedim dlhsie na bicykli, ciastocne mi znecitlivie penis a zmensi sa, a potom zostane este nejaku dobu necitlivy a funkcny na mozno 60%. Zatial sa to vzdy vratilo do normalu, ale rad by som, keby sa nieco take nestavalo.
Co s tym robit? Skusit naklonit sedlo viac dopredu? Teraz je skor vodorovne alebo dokonca spickou dohora. Alebo si odrazu zadovazit ergonomicke sedlo?
V kazdom pripade ale poradte nejake obchody, kde by som si mohol aspon pozriet sedla.
Dik moc, toto je dolezita zalezitost, snad to chapete.
mam taky zvlastny problem...ked sedim dlhsie na bicykli, ciastocne mi znecitlivie penis a zmensi sa, a potom zostane este nejaku dobu necitlivy a funkcny na mozno 60%. Zatial sa to vzdy vratilo do normalu, ale rad by som, keby sa nieco take nestavalo.
Co s tym robit? Skusit naklonit sedlo viac dopredu? Teraz je skor vodorovne alebo dokonca spickou dohora. Alebo si odrazu zadovazit ergonomicke sedlo?
V kazdom pripade ale poradte nejake obchody, kde by som si mohol aspon pozriet sedla.
Dik moc, toto je dolezita zalezitost, snad to chapete.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
ergonomicke sedadlo alebo sa raz za cas postavit na bicykli, nechat ho prekrvit a veselo dalej
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
To máš ešte dobre, ja som bohužial musel prestať jazdiť, keďže som mal problémy s ladvinami a odvtedy jak jazdím na bajku tak v posteli nemám taký výkon ako som mával tak frajerka dala ultimátum, SEX or BIKE
Kupit to ergonomicke sedlo, cyklistické oblečenie s takou tou vložkou ak ešte nemáš a ako napísal papek z času na čas zdvihnúť riť zo sedla