kam na dovolenku?
Re: kam na dovolenku?
Jaj takto, no ja som myslel že poradiš niečo čo už poznáš ;-)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak ja osobne som toho vela nepochodil ..
Bulharsko, Turecko, SAE, Holandsko, Irsko ... a fakt najviac sa mi pacilo vtom Irsku ... v emiratoch som viac bol na izbe jak von , more + teplo nic pre mna ... ale tak to Irsko bolo skor take turisticke , fajna teplota (take leto s dazdom .. lahoda) ..
.. vlastne ani to holandsko nebolo take zle , tam na severe na lodkach vyletik
a do Ruska pojdem minimalen raz , to je jasna destinacia kam chcem ist ..
... ale ja rozumim , vy radi more , + teplo .
... a kazdy oddychuje inak ...
Bulharsko, Turecko, SAE, Holandsko, Irsko ... a fakt najviac sa mi pacilo vtom Irsku ... v emiratoch som viac bol na izbe jak von , more + teplo nic pre mna ... ale tak to Irsko bolo skor take turisticke , fajna teplota (take leto s dazdom .. lahoda) ..
.. vlastne ani to holandsko nebolo take zle , tam na severe na lodkach vyletik
a do Ruska pojdem minimalen raz , to je jasna destinacia kam chcem ist ..
... ale ja rozumim , vy radi more , + teplo .
... a kazdy oddychuje inak ...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
ale aj do ruska sa chodi k moru, taka sochi a ze vraj luxusna dovolenka
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A kde by mali byť problémy? Ak ideš co campu, tak im to tam je jedno, ty len cvakneš za hlavu/stan ( neviem, ako sú cenníky ) a prúser môže nastať vtedy, ak by sa opila a chytili ju policajti alebo také niečo, inak všetko pohoda. Ja občas beriem malého brata každoročne na jednu stanovačku, tak isto ak idem s partiou niekde, tak sú/boli ľudia, čo nemali 18, všetko pohodaEndy napísal:Ked je tu uz taka debata, tak by som sa rad spytal, mozno taka blba otazka, ale chcel by som ist tu na SVK stanovat ku nejakemu jazeru aspon na 3 noci a otazka je ze jedna osoba nieje plnoleta ma 17, ze ci stym nebudu problemi, ja tvrdim, ze nie, pretoze ja mam 21 takze by som mal byt zanu zodpovedny a nemusi ist v sprievode rodicov je to tak ?
Chalani taká otázka - teraz ani nie kam, ale skôr s kým? Viete nejakú relatívne solídnu slovenskú cestovku?
Alebo si mám radšej skúsiť vybaviť niečo u nemecky hovoriacich kolegov?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Pre mňa už neviem koľký rok je najlepšia cestovka tá moja....
Fakt, ísť na vlastnú päsť je pre mňa na nezaplatenie....
Samozrejme, do Grécka/Male Divy/... asi ťažko, ale ja inde ako do Chorvátska asi ani nemám záujem....
Fakt, ísť na vlastnú päsť je pre mňa na nezaplatenie....
Samozrejme, do Grécka/Male Divy/... asi ťažko, ale ja inde ako do Chorvátska asi ani nemám záujem....
No mať schopné auto dal by som Chorvátsko aj ja asi. Ale zatiaľ sa musím spoľahnúť na cestovku.
Bus rozhodne nie, lietadlom jedine.
Bus rozhodne nie, lietadlom jedine.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
čo si pod tým predstavuješ? Ja som v tomto extrémista a mám rád adrenalín a mal som odvahu na 13 ročnom Daewoo LanosGudas napísal:schopné auto
Tento rok nám však parťákova mama požičala auto, tak nebudem pokúšať čerta a pôjdeme ako páni na Volve
No, tesne vedľa, ja mám 15 ročné Daewoo Nexia
Ale fakt, čo sa týka dovolenky, som pohodlný...proste mojim autom nie
Ale fakt, čo sa týka dovolenky, som pohodlný...proste mojim autom nie
dočkaj do nedele, hodím sem letenky, že odpadnete .)Gudas napísal:Chalani taká otázka - teraz ani nie kam, ale skôr s kým? Viete nejakú relatívne solídnu slovenskú cestovku?
Me like Pentium
letenky na Havaj za 2500 CZK? ;-)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Letenky si nájdes , napr Ryanair
Hotel: Booking.com a ides
Hotel: Booking.com a ides
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Scorp má oveľa lepšie, už som to tu chcel hodiť, ale tak nebudem mu kaziť radosť Ale je to fakt pecka.
Scorp: cakame
grecko - rodos
odporucam v pripade ak ma clovek vodicak na velku motorku, prenajat si aspon 150tku skuter a pobehat si komplet ostrov sam - bez tych zajazdov..
ceny su sice ako na ostrove, ale ak ma clovek all in, tak mu to moze byt jedno osobne tych 450e nelutujem za 11dni na tomto ostrove.
teraz sa chystame do turecka.. niekto tu pisal ze ho tam nik nedostane.. preco ?
odporucam v pripade ak ma clovek vodicak na velku motorku, prenajat si aspon 150tku skuter a pobehat si komplet ostrov sam - bez tych zajazdov..
ceny su sice ako na ostrove, ale ak ma clovek all in, tak mu to moze byt jedno osobne tych 450e nelutujem za 11dni na tomto ostrove.
teraz sa chystame do turecka.. niekto tu pisal ze ho tam nik nedostane.. preco ?
Spoiler: ukázať