Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
jj, tie BMW su proste popi*i autá .... radšej BMW len otazka pre tych co maju BMW , kazia sa tie diesli az tak casto ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Strasne zalezi aky exot to mal predtebou, su to dost spolahlive auta, ale ked je tam magor, ktory n ato kasle, tak ti je akakolvek kvalita malo platna
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
videl som na autobazari Trochu sa prehrieva po 200km ale potom vychladne a ide v pohode a to ze ej prasknuta hlava zabudol dopisat .... a ako najlepsie spoznam v akom je stave ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ja spravím asi tak, že sa dohodnem s niekým skúsenejším z bmw klubu a pôjdeme popozerať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
To je velmi dobry napad, alebo pozeraj ake auta su tam na predaj. Ja som tak kupil a nemozem si stazovat, nieje to cuker, ale je o neho starane
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
najvacsi problem s kupovanim bazarovych aut je ten , ze clovek ide kupovat auto ,co ma 10+ rokov ,200tis km a viac ... a caka ,ze auto bude ako nove z fabriky:) ludia by si mali uvedomit,ze fakt tie drobne chyby a hluposti su tam v suvislosti s vekom....samozrejme,ze motor a pod by mal byt ok.
mne tak dosiel jeden na mercedes 07 a zacal mi tam vypravat,ze tuto to mam oskrete a tuto zvonku. a pod .hovorim mu,ze dobre dam to nastriekat a keby pridete tak mi zas rozpravate ,ze pol auta bolo buraneho a to ,ze to bolo len koli skrabancom mi neuverite... chlapik ostal ticho
mne tak dosiel jeden na mercedes 07 a zacal mi tam vypravat,ze tuto to mam oskrete a tuto zvonku. a pod .hovorim mu,ze dobre dam to nastriekat a keby pridete tak mi zas rozpravate ,ze pol auta bolo buraneho a to ,ze to bolo len koli skrabancom mi neuverite... chlapik ostal ticho
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
posledny krat som pozical auto
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
prišla ti pokuta domov?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
prichadza po kuskoch ?
znacka, naraznik, hlava motora?
znacka, naraznik, hlava motora?
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
v jednom kuse, mozno casom aj pojazdne ale ktovie. este som ho nevidel, stoji v senci pred servisom
/nejake skusenosti s dodocars v senci?
/nejake skusenosti s dodocars v senci?
Tatka pochytil nápad kúpiť nové auto. Rozpočet dáva takých 16 000 €. Radšej by bral asi diesel, ni neni to nutnosť( nemáme velký nájazd ), Bazáru sa zatial bráni.
Zatial sa mu najviac pozdáva Citroen C4 1.6 hdi.
Oplatí sa teraz kupovať nové auto ?
Máte návrh na niečo lepšie v tej cene ?
Zatial sa mu najviac pozdáva Citroen C4 1.6 hdi.
Oplatí sa teraz kupovať nové auto ?
Máte návrh na niečo lepšie v tej cene ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
halvne sa neoplati kupovat citroen. tomu sa treba vyhnut.
inak hosi, realne to zacina vyzerat ze budem musiet nove auto zohnat, nieco tak do 1500,
je seat cordoba dobra volba? (chcem aby to bol minimalne 99 rocnik)
pripadne co ine v tej cene?
inak hosi, realne to zacina vyzerat ze budem musiet nove auto zohnat, nieco tak do 1500,
je seat cordoba dobra volba? (chcem aby to bol minimalne 99 rocnik)
pripadne co ine v tej cene?
Bryy podvecer, mam otazku o spojkovani pri radeni vyssich rychlosti, lebo uz fakt neviem ci som ja blb alebo vsetci ostatni... Totiz ked mi sadne frajerka za volant, tak pri radeni z 2 do 3 (atd z 3 do 4, zo 4 do 5) pusta spojku ale sucasne uz pridava plyn trochen viac ako je zrejme potrebne takze pri kazdom jednom preradeni si akoby pomoze spojkou, pricom je to citit aj na zatlaceni do sedacky a na mojej lagune aj zvukovo ked trochu zahrci...asi lozisko (na ich aute ten zvuk nepocut).
Snazim sa jej vysvetlit ze tym stylom dochadza k vacsiemu opotrebeniu spojky, vytlacneho loziska a mojmu autu sa to vobec nepaci....ona na to ze ju to tak ucili v autoskole a boji sa ze by jej to zdochlo aj napriek tomu ze ide nejakou doprednou rychlostou
Minule ma viezol jej brat, a presne to iste....nevedomky si pomaha spojkou takiez. Pritom uz minule som sa cudoval ze auta v ich rodine trpia castejsimi vymenami spojky a spojkoveho ustrojenstva, plus aj homokinetakov. Ked ma bude viezt jej ocino, vsimnem si tu spojku ci to nemaju od neho
Vypomaha si este niekto podobne spojkou? (s vynimkou ked idem do krizovatky na pomalej dvojke Moze sa to vyrazne podpisat na skrateni zivotnosti spojky (prip dokonca dvojhmoty u hdi ak ju ma?)
Snazim sa jej vysvetlit ze tym stylom dochadza k vacsiemu opotrebeniu spojky, vytlacneho loziska a mojmu autu sa to vobec nepaci....ona na to ze ju to tak ucili v autoskole a boji sa ze by jej to zdochlo aj napriek tomu ze ide nejakou doprednou rychlostou
Minule ma viezol jej brat, a presne to iste....nevedomky si pomaha spojkou takiez. Pritom uz minule som sa cudoval ze auta v ich rodine trpia castejsimi vymenami spojky a spojkoveho ustrojenstva, plus aj homokinetakov. Ked ma bude viezt jej ocino, vsimnem si tu spojku ci to nemaju od neho
Vypomaha si este niekto podobne spojkou? (s vynimkou ked idem do krizovatky na pomalej dvojke Moze sa to vyrazne podpisat na skrateni zivotnosti spojky (prip dokonca dvojhmoty u hdi ak ju ma?)
Väčšinou sa dopomáha plynom pri podraďovaní, tam to robím bežne (nie síce Heel´n´toe). Pri nadraďovaní to má zmysel iba vtedy, ak rýchlo padajú otáčky (napr. kvôli lahkému zotrváku a podobne), robí sa to preto, že dotyčná osoba nevie tak rýchlo preradiť a vtedy aby to necuklo je dobré si dopomáhať plynom, proste tak či tak je to chyba človeka. Tvoj prípad je ale skôr o blbosti a zlom návyku. Samo že trpí celé pohonné ústrojenstvo, od prevodovky, cez spojku, diferenciál a najviac asi synchróny, odporúčal by som ti aby si ju za volant svojho auta nepúšťal, lebo dochádza k systematickému prehrievaniu spojkovej lamely a na dlhších trasách by sa ti to mohlo pekne vypomstiť
.