Dirt 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Re: Dirt 3

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

v hre to mas ako nastavene ?
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Príspevok od používateľa hulo92 »

prosim ta, ako ty to moze na hentakom stroji sklbnut? na mojom pc s najvyssim AA to ani raz nepadlo pod 60 fps...
lionlion
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47

Príspevok od používateľa lionlion »

V hre som najpr dal vsetko na najvyssie mozne, ale aj tak ta grafika nebola ono. Oproti Dirt 2 co som hraval na svojom starsom PC to bolo horsie..... tie stromy, trava, a celkove to auto... no bolo to ako keby na medium ked nie horsie. Napr. GTA 4 sa mi tiez nepozdava po grafickej stranke, ak dam vsetko na full, tak ked je v hre veal aut-ludi tak to tiez zacne sekat kym si vsetko nenacita.

To sklbnutie, to mi spravilo zopar krat, aj raz mi hodilo artefakt a pc tzmrzlo, pomol iba reset.... to bude asi daco s hrou, leb potom neskor aj inokedy vyplo hru s tym ze hodilo chybu. A co som hladal len tak na nete, tak niesom jediny komu ta hra blbne. Ale to si myslim ze je uz iny problem. Teraz riesim tu grafiku, pravda neako som sa tomu este nevenoval, zatial som spravil iba dve kola v hre.

chcel by som hlavne vediet ake dat nastavenia priamo na grafike (ten screnn co som tu dal)..... no a potom aj v hre, co mam vypnut co zapnut, ake rozlisenie, textury.... no proste vsetko, lebo je tam toho vela. Nie ako niekedy v starych hrach, boli len tri moznosti: Low, Medium, High :-D

P.S.: Dirt3 mam na systemovom SSD a GTA4 na klasickom HDD (na SSD neni miesto).... zeby preto potrebuje niekedy GTAcko nacitat, a preto to obcasne sekanie? (Inac podobne to robilo aj na starom pc, akurat ze pri nizsom nastaveni samozrejme)

Musim sa niekedy tomu viac povenovat, odmerat FPS, pozriet vytazenie komponentov a tak.... teploty, s tym problem nebude, na CPU mam CoolerMaster XyperTX3 Evo, pri zatazi 55°C maximum na jadre, grafika to iste, este tusim aj menej, to som si uz odsledoval
Len akurat teraz teplo, leto.... PC sa skoro nepouziva :D neni casu
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

hulo92 napísal:prosim ta, ako ty to moze na hentakom stroji sklbnut? na mojom pc s najvyssim AA to ani raz nepadlo pod 60 fps...
pokial tam ma vynuteny AA 8x + edge 24 tak to moze ist pod 60
kramer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa kramer »

Zdar nemáte problémy s touto hrou? Mám v Steam a po nainštalovani ide spustiť cca len prvý mesiac a aj to len v okne nedá sa dať na fullscreen a potom ju už ani nezapne proste kliknem na Hrať trošku sa pokrúti kolečko a potom nič. Už ma to začína srať.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Príspevok od používateľa hulo92 »

nie, na steame som hru presiel
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

uz sa stahuje zadara zo steamu..
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

kde je zadara,resp ako
dexterav
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00

Príspevok od používateľa dexterav »

Spoiler: ukázať
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X32GB6,8GHz CL32 Vengeancel, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s+A50s+T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X

motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

uz som to stiahol :D akurat som to vypatral :))

Návrat na "Hry a problémy s nimi"