srebalat napísal:nie je prave z najlahsich (370g), ale za tu cenu vyzera byt dobre, napis potom referencie ako si s nim spokojny po nejkych desiatkach alebo najlepsie stovkach kilometroch ked si na neho zvyknes..
Hej, tie gelove su cca o 80g tazsie ako klasicke sedla, ale niesom profi maratonovy jazdec aby mi az tak zalezalo na kazdom grame.
Pytal som sa predavaca a povedal, ze ked sa mi nebude pozdavat, nech pridem, ze mi ho vymenia.
Chcel som povodne Selle Italia Hybrid, ale nemali skladom a vraj je dost tvrde, tak uvidim ako sa pojde na tomto, potom napisem.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Pokial viem, tak vsetky Selle Italia maju garanciu vratenia penazi do 30 dni. Ked to ma moja "lacna" odroda od Selle Italia, musia to mat aj tie drahsie.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
retaz asi nie lebo ked potocim dozadu, nevrzga nic
vrzga to len vtedy, ked sa taha dopredu a ked je to v zabere. Pozriem to, asi by som skontroloval, ci je stred, kluky, pedale atd. dobre dotiahnute. Nerad by som, keby sa nieco dodrbalo po 3 mesiacoch....
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Uvolneny pedal, kluky, alebo skrutky, ktore drzia prevodniky. Imbusovymi klucmi vsetko podotahovat, na pedale bude asi treba
vydlicovy kluc 15. Oba pedale dotahuj smerom od zadneho kolesa k prednemu, maju opacne zavity.
Chalani potrebujem kúpiť zadný plášť na môj bike (specialized hardrock comp disc 2008) pôvodný plášť je specialized resolution sport a teraz chcem kúpiť taký istý plášť len neviem z akého obchodu.... čo som pozeral tak cena je rovnaká všade, mne ide len o serióznosť obchodu že mi ho pošlú nie, že to je nejaký o(j)eb (poznáte niekto tento obchod ?) http://www.kaktusbike.sk/
CPU: AMD Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz (1.37v) + Noctua NH-U12P SE2 Motherboard: ASRock X570 Steel Legend Ram: G.SKill Trident Z RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 T1 2x8192MB (1.35v) 16-19-19-39 VGA: ASUS RTX 3060Ti 8GB V2 OC EDITION LHR OC 15,6Ghz/2Ghz (1,03v) Audio: Realtek ALC1220 + Logitech Z625 HDD: SSD WD Black SN750 NVMe 1TB + WD Blue 1TB DVD Drive: Pioneer DVR-S21LBK PSU: Seasonic Prime TX-850 Keyboard: Logitech G512 Carbon, GX Brown Mouse: Logitech G502 Hero Display: AOC AG241QX Case: Fractal Design Define R6 Blackout OS: Win 10 Pro 64bit MT: Apple iPhone 13 Pro Blue 128 Gb