Windows 8 Release Preview
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Windows 8 Release Preview
ved ide aj tá urobiť
proste spustíš z win a potom zadáš novú inštaláciu
proste spustíš z win a potom zadáš novú inštaláciu
Spoiler: ukázať
NO to nie je jedno...
Mozno to bude mat aj kluce predchadzajucich vsetkych vydani a zadas aj kluc z XP/Visty/W7..
Samozrejme, ze je to blbost, kdesi som cital,ze cisty install pojde iba z XP.. a ostanu iba dokumenty.
Mozno to bude mat aj kluce predchadzajucich vsetkych vydani a zadas aj kluc z XP/Visty/W7..
Samozrejme, ze je to blbost, kdesi som cital,ze cisty install pojde iba z XP.. a ostanu iba dokumenty.
Naposledy upravil/-a CageJ v St 01. Aug, 2012, 23:35, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nie som si istý aký je rozdiel medzi čistou inštaláciu zo setupu a z DVD, ja by som povedal že nijaký
Upgrade bude realizovaný cez EXE súbor v prostredí Windowsu, ten overí či je súčasná licencia pravá, až potom pristúpi k upgradu OS a ďalších položiek v závislosti na tom, aký je podkladový OS.
.
cize.. ako som vyssie napisal.. v pripade XP to bude cista instalacia, prenesu sa iba dokumenty(aj subory)...
Moja otazka skor znie.. Pojde to aj na OEM licenciach?
Bude mozne z 32bit system prejst na 64bit system ?
Moja otazka skor znie.. Pojde to aj na OEM licenciach?
Bude mozne z 32bit system prejst na 64bit system ?
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
V podstate mi je to jedno, ak mi setup po overeni ponukne format hdd cim zrusi komplet win7 a nainstaluje cisty win8. Ziadne registre ani subory zachovavat nechcem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mne ide hlavne o to ci si tu instalacku budem moct niekym ulozit
Zatial su to moje spekulacie, ale uz som videl aj MS tabulky, kde pisali, ktore data sa prenesu.glirpi napísal:V podstate mi je to jedno, ak mi setup po overeni ponukne format hdd cim zrusi komplet win7 a nainstaluje cisty win8. Ziadne registre ani subory zachovavat nechcem.
A este,raz je to UPGRADE, takze na 99% ti tie dokumenty a subory prenesie a ziadna cista install W8 nebude.
A kde je problem ? Naformatujes vsetky HDD, daj cistu install XP/Vista/W7 a nato W8. Nevidim problem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
a co ked win 8 casom skolabuje tak, ze sa nedostanes ani nikde..ako ho reinstalnes ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v biose ? co to ako vyriesi ?
jedine ze by si zas nainstzaloval predosli win atd..ak to teda druhy krat pojde
jedine ze by si zas nainstzaloval predosli win atd..ak to teda druhy krat pojde
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Snake hovori o :
A ci mozes znova upgradovat ? Vsak znova cez ten isty EXE subor, cez ktory si to instaloval prvy raz. Ked ti zdochne komplet disk napriklad, tak nainstalujes stare windows na novy disk, spustis upgrade cez EXE subor a prebehne ti znova upgrade.
A ci mozes znova upgradovat ? Vsak znova cez ten isty EXE subor, cez ktory si to instaloval prvy raz. Ked ti zdochne komplet disk napriklad, tak nainstalujes stare windows na novy disk, spustis upgrade cez EXE subor a prebehne ti znova upgrade.
a čo je na tom iné ako napr upgrade z Visty na Seven? Tam si tiež musel dať prv Vistu a až potom si mal nárok na upgrade.Mučo Mačo napísal:jedine ze by si zas nainstzaloval predosli win atd..ak to teda druhy krat pojde
.
ten system restore som uz bol raz nuteny pouzit a je to nova reinstalacia systemu... prenesli sa mi iba dokumenty a data...
EDIT:
samozrejme mam na mysli : System image recovery
Obnovi do bodu prvej instalacie.
EDIT:
samozrejme mam na mysli : System image recovery
Obnovi do bodu prvej instalacie.
Naposledy upravil/-a CageJ v Št 02. Aug, 2012, 17:25, upravené celkom 1 krát.