Dve grafiky v DFI lanparty UT NF4 Ultra-D +TV karta
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Dve grafiky v DFI lanparty UT NF4 Ultra-D +TV karta
Uvazoval som nad niecim takym, a ci to uz niekto skusal:
Do prveho slotu PCIEx16 na spominanej doske by som dal grafiku GF6600GT na hranie hier s vystupom na LCD monitor,
do druheho slotu PCIex16 by som dal daku 6200 s podporou HDTV a ta by dostavala TV signal z TV karty ak taka je s pripojenim na PCIe x1 alebo x4 (digital + analog), a vyvod by bola bud analog alebo digital na LCD Televizor.
Otazne je ci to je vobec mozne a ci to bude pocitac zvladat, vid popis dole.
A ci sa budu dat hrat hry, pripadne nahravat v realnom case obraz a zvuk na HDD samozrejme v kompresii ak bude ist signal do televizora.
Do prveho slotu PCIEx16 na spominanej doske by som dal grafiku GF6600GT na hranie hier s vystupom na LCD monitor,
do druheho slotu PCIex16 by som dal daku 6200 s podporou HDTV a ta by dostavala TV signal z TV karty ak taka je s pripojenim na PCIe x1 alebo x4 (digital + analog), a vyvod by bola bud analog alebo digital na LCD Televizor.
Otazne je ci to je vobec mozne a ci to bude pocitac zvladat, vid popis dole.
A ci sa budu dat hrat hry, pripadne nahravat v realnom case obraz a zvuk na HDD samozrejme v kompresii ak bude ist signal do televizora.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
-
- Sponzor fóra silver
ak sa nepletiem tak jhe to toto: 2x zlty slotik
Typy zbernic / pocet zbernic: PCI - 2x / PCI Express x16 - 2x / PCI Express x1 - 1x / PCI Express x4 - 1x
Zdroj: http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=155
Typy zbernic / pocet zbernic: PCI - 2x / PCI Express x16 - 2x / PCI Express x1 - 1x / PCI Express x4 - 1x
hm
hej, len tam nejde SLIBaM napísal:ak sa nepletiem tak jhe to toto: 2x zlty slotik
a ako to treba modifikovat? je na to daky navod ci cokOsTi napísal:Na Ultra-D SLI ide! Len treba mierne modifikovat NB (nic komplikovane) a ano doska ma 2x PCI-E x16 ale iba pri pouziti jednej karty... pri SLI sa prepnu kazdy na X8 ale to je uplne v pohode...
btw... ked sa to prepne na 8 zo 16 aky je v tom rozdiel
No na DFI-Street fore to ma snad kazdy kto ma Ultru...crux2005 napísal:---> skusal to uz niekdo na nForce 4 ultre spojazdnit SLI ?
- pretoze , nVidia to zevraj v novsich ovladacoch na Ultre zakazala ... (softwarovo)
Nemyslim ze by mal byt problem s ovladacmi kedze to nie je len "odomknutie SLI" ale po modifikacii je to plnohodnotny nForce4 SLI chipset takze ho aj tak vidia ovladace..
-
- Sponzor fóra silver
1. Ak sa mi znizi slot na 8x, okolko sa mi znizi graficky vykon ohladom na hry?
2. Ak ju treba modifikovat vlastne to zakazali naco tam potom ten druhy slot vlastne je?
EDIT:
3. Ak z nej spravim SLI predpokladam ze z dvoch grafik budem mat jeden vystup na monitor, ale ja potrebujem dve nezavisle vystupy na monitor
2. Ak ju treba modifikovat vlastne to zakazali naco tam potom ten druhy slot vlastne je?
EDIT:
3. Ak z nej spravim SLI predpokladam ze z dvoch grafik budem mat jeden vystup na monitor, ale ja potrebujem dve nezavisle vystupy na monitor
Naposledy upravil/-a BaM v Ne 14. Máj, 2006, 12:27, upravené celkom 2 krát.
modifikovat treba len vtedy ak chces SLI ...
- ak pouzivas prvy 16xPCIe slot tak ten druhy bezi ako 2xPCIe , cize netreba modifikaciu .
- je to prebraty design od SLI dosiek , aby nemuseli vyrabat viac typov PCB ( pohodlnost DFI )
- 8x voci 16x PCIe ma velmi malu , takmer nemeratelnu stratu vykonu .
- ak pouzivas prvy 16xPCIe slot tak ten druhy bezi ako 2xPCIe , cize netreba modifikaciu .
- je to prebraty design od SLI dosiek , aby nemuseli vyrabat viac typov PCB ( pohodlnost DFI )
- 8x voci 16x PCIe ma velmi malu , takmer nemeratelnu stratu vykonu .
s pozdravom, crux.
druhy slot tam je na DXG(Dual Xpress Graphics) co je vlastne to co potrebujes... podpora dvoch nezavyslich grafickych kariet, takze v tvojom pripade NEmodifikovat chipsetBaM napísal:1. Ak sa mi znizi slot na 8x, okolko sa mi znizi graficky vykon ohladom na hry?
EDIT: