zhanam nejake sluchatka prevazne na von, ale budu sem tam pouzivane aj na pc po veceroch (to ale velmi nie je dolezite, kedze v pc ficim na integrovanom zvukovom chipe).
pouzivam zatial iPod shuffle 2 generacie. zatial som mal skusenosti s nejakymi Koss in ear (hodne zle), Koss Sporta (relativne zahuhnane, ale zatial jedny z lepsich, co som mal), Sennheiser CX55 a kopa vselijakych noname panasonic, sony a podobne.
preferujem plnsi zvuk a vyrazne basy. hudbu pocuvam vsetky druhy rocku a metal, prevazne tie extremnejsie. je pre mna dolezite, aby som pocul bicie a basu. neviem, ci nejake in ear za nizsiu cenu dokazu ponuknut dostatok basu. pozeral som po Klipsch S4 naposledy. pohodlnejsie sa mi nosia ale nejake s hlavovym mostom. mohli by asi byt kludne aj uzavrete, ale nie je to podmienkou.
velmi dolezita je pre mna aj odolnost. kvalitny kabel a jack by bol velkou vyhodou.
pozeram, ze dost sa tu odporucaju Fostex-TH5. myslite, ze by to pre mna mohla byt dobra volba? utiahne ich ten iPod? alebo poradite nieco ine do tych 80 eur? pripadne ak by bol vyrazny rozdiel v kvalite, tak kludne aj za viac.
ak treba zodpovedat nejake doplnujuce otazky, tak sa, prosim, kludne pytajte. len majte na pamati, ze o tychto veciach takmer nic neviem