Boli sme napojeny na Nete traja , ale teraz sa pridal stvrty a on ma strasne pomaly net (Azet mu natahovalo 5min) cim to bude
napojeny sme krosovanymi kablami net mame zo Slovanetu.
4Ludia 1Switch 1Net
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
4Ludia 1Switch 1Net
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
rozved kus svoje myslienky, ako ste napojeny? pride ku vam nejake apcko alebo je tam kabel?
nnedavno som to tu riesil, preco tam davate swich, kupte router, je to o niekolko korun drahsie a za nim vas nikto nevidi aj keby ste tam boli 20. a uz vobec nechapem preco ste AB kablami napojeny. ma aj ten novy AB kabel. je mozne ze je tam ten problem co som nedavno opisoval v svojom prispevku ze zle zakrimpovany kabel. skuste ho zapojit na iny kabel u niektorehu u vas doma
nnedavno som to tu riesil, preco tam davate swich, kupte router, je to o niekolko korun drahsie a za nim vas nikto nevidi aj keby ste tam boli 20. a uz vobec nechapem preco ste AB kablami napojeny. ma aj ten novy AB kabel. je mozne ze je tam ten problem co som nedavno opisoval v svojom prispevku ze zle zakrimpovany kabel. skuste ho zapojit na iny kabel u niektorehu u vas doma
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Duroniak
- Používateľ
ujcok na ktoreho sme napojeni ma slovanet a k tomu dostal zadara switch ,na nom sme boli napojeni 3 vsetko islo paradne a rychlo, teraz sa k nam pripojil dalsi kamos ale u neho to nejako blbne bud mu nejde vobec net alebo ide strasne pomaly,
ja som to pingol a pisalo to 1ms takze v kabli chyba nebude asi chyba
ja som to pingol a pisalo to 1ms takze v kabli chyba nebude asi chyba
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
Co mam ja siet, tak tiez sme styria, mame router a 1 switch, switch je kvoli mne lebo som daleko od routeru (cca 80-90m kabla), ale nepocitujem, ze by som bol dako spomalovany. A pre istotu vyskusat ten kabel aj inde. Sa radsej dohodnite s ujcom na routeri a mate pokoj.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Duroniak
- Používateľ
Problem vyrieseni kamos mal nejakym sposobom spomalenu sietovku , prehodil nejaky udaj a uz to ide v norme
Dik za radi , zelam dobry signal a ziadne problemi
Dik za radi , zelam dobry signal a ziadne problemi