Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu
Chcel by som sa spytat ako je to na vyplatenie penazi na bank. ucet z pp... jeden znamy mi zaplatil na paypal a potreboval by som ich na svojom ucte...pisu tam nieco o 3€, ale neviem ako si to mam vylozit, ci o vratia alebo nie dakujem za odpovede
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu
Kde je problem ? Prihlasis sa, kliknes na Withdraw a vyskoci ti tabulka :
Ak myslis toto :
Teda presun penazi z paypal na bezny ucet v banke v SK je zadarmo (1-2 dni), do banky v USA je zadarmo (3-4 dni), na kreditku 1-2 dni a za poplatok 2 euro. Kde je problem ?Withdraw funds to your bank account
Banks in Slovakia 1-2 business days Free
Banks in the U.S. 3-4 business days Free for banks in the U.S.
--------------------------------------------------------------------------------
Withdraw funds to your card 1-2 Business Days €2,00 EUR
Ak myslis toto :
Ak mas problem s touto vetou, tak mas asi chabu znalost anglictiny. Pise sa tam doslovne :Please enter all information exactly as your bank has it. Otherwise, transfers to and from your PayPal account will be returned. A return fee of €3,00 EUR will apply, and your bank may charge additional fees.
Prosim napiste vsetky udaje presne tak ako vam ich poskytla banka. V opacnom pripade bude platba bankou vratena/odmietnuta. Za vratenu platbu sa uctuje poplatok 3€, a vasa banka moze pridat k tomu dalsie poplatky.
Presne ako píše faugusztin. Teda treba zadať správne údaje účtu, na ktorý chceš peniaze poslať (vybrať). Treba si teda pripraviť meno banky a IBAN číslo účtu.
ozivim túto tému skrz toho ze chcem to iste.
problem vsak je ze paypal po mne chce pri odosielani penazi potvrdit kartu a ja blbec som tri krat zle opisal ten kod 4 miestny na overenie....
teraz po mne chce poslat obcanak a kartu uz som to urobil
potrebujem vsak nutne to previest cize som rozmyslal nedása urobit nieco ako je na eshopoch ze vytvorim príkaz pay now a prihlasim sa a zaplatím akoze za nieco na moj ucet v tatra banke?
poprípade nepoznáte niaký spôsob ako to preniest inak paypal totiz nereaguje a nic nepísu...
problem vsak je ze paypal po mne chce pri odosielani penazi potvrdit kartu a ja blbec som tri krat zle opisal ten kod 4 miestny na overenie....
teraz po mne chce poslat obcanak a kartu uz som to urobil
potrebujem vsak nutne to previest cize som rozmyslal nedása urobit nieco ako je na eshopoch ze vytvorim príkaz pay now a prihlasim sa a zaplatím akoze za nieco na moj ucet v tatra banke?
poprípade nepoznáte niaký spôsob ako to preniest inak paypal totiz nereaguje a nic nepísu...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ved ked si to urobil tak pockaj nech Ta overia a budes to moct previest, ci kde je problem.
Btw 3x zly kod, to co si robil? Ci niesi na nejakom podozrivom zozname a preto im to tak trva. Nejak nezrozumitelne si napisal preco to vlastne nevies previest, ak si poslal sken OP a stale Ti to blokuju.
Btw 3x zly kod, to co si robil? Ci niesi na nejakom podozrivom zozname a preto im to tak trva. Nejak nezrozumitelne si napisal preco to vlastne nevies previest, ak si poslal sken OP a stale Ti to blokuju.
Spoiler: ukázať