uvediem príklad jednoduchý čo síce z hraním nema nič spoločne ale je to d3... kupim si 1 000M goldov za aktualne 730€
a s touto sumou som schopný kupovať veci pod cenu a predávať ich za drahšie... pretože ked ma človek 1m tak je menšia šanca že kupi niečo pod cenu dajme tomu za 800k a preda to za 1,6m... ale ked ma človek 1000m tak môže kupovať veci za 60m ktoré sú stále pod cenu a predať ich ca 260m... (tak ako moldran kupil sekeru za 60m predal ju a mal 200m čisty profit)... tie goldy potom môžeš predat a mat €... alebo tie podcenené veci predávat na RMAH...
nehovorím že to tak robím alebo aby ste to tak robili ale proste to tak funguje... bohatý ludia su stale bohatší a bohatší a chudobný ostavajú chudobný tak isto ako v real life...
btw prave som nakupil eq na barbara za cca 80m... 7k armor, 1k ressistov a 1,4k LOH... je to super... mam sice len 26k dps ale z tornado buildom je to jedno... len ma mrzi že mam 0MF ale verím paragonu a tak za 2-3 mesiace by som mohol mat paragon lvl 100 (da sa to stihnut za 1 mesiac ale musel by som hrat 10 hodin denne)