Myslel som si, ze su to vysielacky, iba som si nebol na 100% isty. V kazdom pripade niektori z nich jazdia ako prasata (hlavne kamionisti).Gudas napísal:Áno, sú to vysielačky, počúvajú svojich kamionistov (sú všade), vedia potom o všetkom a všade, dá sa s tým parádne ušetriť a aj ísť rýchlo
Všeobecná diskusia
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
To mi hovor, minule som išiel z Maďarska cestou cez Kremnicu atď, po tých úzkych cestách chodili tí Poliaci jak drblý. Ale iného kamióna ako poľského tam človek nestretol, asi im je ľúto platiť diaľnice...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tiez tak poliakov sledujem s takymi antenami, da sa to dakde kupit a pocuvat tch kamiononistov? rozumiem trochu po polsky no nepouzi to
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
mám pocit, že len PMR je "free".. na všetky ostatné systémy treba mať nejakú registráciu, platiť poplatky alebo čo.. ale môžem sa mýliť. Skôr mám pocit, že tí Poliaci, čo to majú, tak majú ďalšiu vo svojom kamióne, tak sa im to oplatí.
Ale podľa tohoto nie, takže si to môžeš zrejme zaobstarať aj ako bežný smrteľník - http://www.vysielacky.eu.sk/cb-vysielacky-do-auta.html (treba naladiť kanál 10)
Ale podľa tohoto nie, takže si to môžeš zrejme zaobstarať aj ako bežný smrteľník - http://www.vysielacky.eu.sk/cb-vysielacky-do-auta.html (treba naladiť kanál 10)
je to presne tak - podla toho aky to ma vyzarovaci vykon - musis to mat registrovane, atest, povolenie atd atd.. ak chodis strednu-vychodnu europu a juh (a rozumies polsky) tak sa ti to oplati ale ak zapad tak je to zbytocnost... mozes mat dost velky problem a to za to nestoji - ja by som to teda urcite neriskoval... ( napr. v nemecku sa ma pri kontrole pytal ci mam v navigacii zapnute upozornenia na fotoradar ) ja som si kedysi myslel ze to maju kvoli radiu - antenu aby mohli pocuvat na dlhych vlnach pri mori svoje stanice -> RADIOMARIA v bg, ro, turecku atd... ale potom som nechapal ked si to poliak rezal po dialnici v RO 170 - sirokodaleko nic ( len dacia logan odparkovana v priekope s radarom) a hned mal asi tak 1km pred "meracom" 110 predpisovo
Nie, preto má svoju vlastnú podsekciu , vítam vás tuembe napísal:je na tomto fore vobec sekcia ktora ma 1000 stran ?
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskuia
veru kludne by tu mohli byt sekcie ako nakupna poradna ,a podobne:) a toto ostat len na freep okecik
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak sa mi dnes u*ebala rucna brzda tiahlo mi ostalo trcat do kabiny, myslim ze sa zlomil taky kusok kovu co spaja paku a tiahlo... som zvedavy co si za taku <>vinu vypytaju
(alebo si to necham u znamych spravit, aj tak by sa uz patrilo vymenit zamok zapalovania a spravit geo)
(alebo si to necham u znamych spravit, aj tak by sa uz patrilo vymenit zamok zapalovania a spravit geo)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
diskuia si zabiiiiiiil!Snake napísal:však nech sa páči, už môžte , a bude to isto prehladnejšie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ci to diskuia ma specialny vyznam?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
hlavne ze mas nastudovanu kazdu jednu eula, ale aby si si aspon raz precital ten tvoj zmeneny nazov temy, tak to uz nieSnake napísal:Ty už nepi alebo začni
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tie dlhe anteny su obycajne 27MHz CB-cka http://en.wikipedia.org/wiki/Citizens_Band_radio Nepotrebujes na to absolutne nic a nic to nestoji. Kym ti nemci, rakusaci a pod. nenajdu v kamione 100W zosik.
Ti nedvíham telefón uzPapek napísal:hlavne ze mas nastudovanu kazdu jednu eula, ale aby si si aspon raz precital ten tvoj zmeneny nazov temy, tak to uz nie
.