Zoznam trati:hawkeye napísal:kludne dajte zoznam trati a auto na akom skusit a mozme porovnat aj ked 3 rozdielne hry...
1, Nordschleife
2, Laguna seca (mazda raceway)
3, EBISU West
Cakam este dalsie navrhy skusme najst take ktore su aj vo Forze aj v GranTurisme aj v Shifte2 aby sme to mohli aspon ciastocne porovnat.
Auta:
Zakladne pravidlo je ziadne Nitro, a samozrejme ziaden trainer ani cheaty ani 500km/h ani teleportovanie sa okolo trate za menej ako 1s
Kedze kazdemu sa paci/sedi nieco ine tak cakam navrhy. Kazde nove auto musi mat vyspecifikovane kolko ma koni, aku ma hmotnost a jazdime bez aero packetov/body kitov. Povoleny je akykolvek tuning prevodovky, difiku, podvozku, atd a jazdime na najlepsich gumach ake sa daju na auto dat.
Moje auta:
1, Civic (FN2): Stock 206PS (hra zmenila vykon po znizeni hmotnosti no nic sa s motorom nerobilo), 1178kg, semi slick.
2, To iste ako #1 ale vykon je zvyseny na 295PS bez turba
3, GT-R Spec V (R35) Stock 543PS, 1507kg, semi slick
4, Bublaru Impreza WRX STi, 451PS, 1368kg, semi slick
5, BMW 135i - V8 Swap 405PS, 1425kg, semi slick
6, BMW M3 (E92) - Stock 552PS, 1562kg, semi slick
Nastavenia hry:
Jedina povolena elektronicka pomoc je ABS. Ziadna trakcna kontrola, ziadne ESP. Samozrejme nepouzivame ten isty tuning na vsetky trate ale ladime auto na danu trat. Takto sa da z casu zkresat strasidelne vela. Dobre nastavena prevodovka, podvozok dokazu na nordschleife spravit aj 20+s! Dufam ze toto sa da spravit vo vsetkych hrach kedze zatial mam len Shift2! Dajte vediet. Apropo, auta sa rozbijaju a nie len opticky.
Moje casy, SHIFT2: [Trat:AUTO - cas]
1:1 - 8:11.440
1:2 - 7:34.089
1:3 - 6:55.492
2:6 - 1:32.9
3:1 - 1:04.709
Samozrejme sa rata "flying lap" cize druhe [pripadne dalsie] kolo.Bamma_boy napísal:to ideš z dry startu na 1x? alebo prejdeš kolo?..
Zatial len tolko, zial nie som casovy milionar
Cakam navrhy, casy, pripomineky k formatovaniu, atd
ZA VOLANT!!!