Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Ludia, je v plane aj WP7.9 ??
Nedava zmysel, ze buduci upgrade nazvali WP7.8..
Nedava zmysel, ze buduci upgrade nazvali WP7.8..
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
dava to zmysel. WP7 nahradi WP8. A update 7.8 prinesie co najviac features z WP8 na WP7. Preto WP 7.8 akoze 7 s prichutou 8.
Checknite http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 771&type=1
na samsung to vyzera slusne, ale Nokia asi pride s niecim krajsim a kvalitnejsie poskladanym. Podla mna by sa mohli celkom v pohode aj drzat dizajnu Lumie
Checknite http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 771&type=1
na samsung to vyzera slusne, ale Nokia asi pride s niecim krajsim a kvalitnejsie poskladanym. Podla mna by sa mohli celkom v pohode aj drzat dizajnu Lumie
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nejako 5.9. by mala Nokia oficialne ukazat nove telefony, tak uvidime
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Zdravim
Da so do nokie lumia 800 nainstalovat nejaky iny prehliadac webu ako je explorer? cez tento prehliadac sa nedokazem prihlasit do akademickeho informacneho systemu mojej skoly nakolko mi vypisuje nejake problemy s certifikatom zabezpecenia a po zadani hesla uz stranku nezobrazi. Toto je naozaj pre mna uz dost problem,moja 4 roky stara nokia alebo iny telefon to dokaze
Da so do nokie lumia 800 nainstalovat nejaky iny prehliadac webu ako je explorer? cez tento prehliadac sa nedokazem prihlasit do akademickeho informacneho systemu mojej skoly nakolko mi vypisuje nejake problemy s certifikatom zabezpecenia a po zadani hesla uz stranku nezobrazi. Toto je naozaj pre mna uz dost problem,moja 4 roky stara nokia alebo iny telefon to dokaze
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
kusok dozadu, si si mohol precitat ze ano, uc browser treba
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
dik moc. bohuzial ani cez tento sa tam nedokazem prihlasit
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Snake: vedel by si nam nieco prezradit o novych lumiach?
tak si vypytaj korenovy cert pre ten systemjojiik napísal:Zdravim
.
tak si vypytaj korenovy cert pre ten system[/quote]
dik za radu, ale mohol by si mi prosim vysvetlit co konretne to znamena? treba ten certifikat stiahnut do mobilu alebo len treba zadat inu adresu stranky? alebo? lebo popravde takymto veciam velmi nerozumiem
dik za radu, ale mohol by si mi prosim vysvetlit co konretne to znamena? treba ten certifikat stiahnut do mobilu alebo len treba zadat inu adresu stranky? alebo? lebo popravde takymto veciam velmi nerozumiem
napr ak je to STU BA tak si otvoris http://www.stuba.sk/stu_ca.cer a stiahne a nainstaluje ti cert, inak ale neviem preco to nenatiahne, bezne to natiahlo aj mne pred Tangom, v MS nieco zas posrali
//edit: aha, neposrali, tak to bolo vzdy
//edit: aha, neposrali, tak to bolo vzdy
.
ano je to stu. ale aj po stihnuti certifikatu mi stale natiahne iba prazdnu stranaku . inak dakujem za pomoc
ano. is.stuba.sk mi este zobrazi,ale ked kliknem na prihlasenie stale mi to vyhodi certifikat zabezpecenia a ked dam pokracovat tak natiahne iba prazdnu stranku. pričom certifikat ktory si mi poradil mam uz nainstalovany
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
tak teraz som to skusal,cez uc browser to neslo,dal som IE a ked som dal prihlasit tak mi vyhodilo ze sa neodporuca pokracovat,klikol som na to ze aj tak tam chcem ist a hned mi vyhodilo prihlasenie,nemam ziadny certifikat stiahnuty