Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
tak ked zitny na 2 tak ked ja to pri normalnej rychlosti nezvladnem tak hadam len na pol roka
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
heel-n-toe som zatial neskusalSnake napísal:Otázka pre tých športovejšie jazdiacich:
a) Heel-n-Toe
b) Double-clutch
?
takze zatial iba:
b) Double-clutch + rev match
Ani jedno, ani druhe. Mne to radi dobre aj pri 7 tis. ani s podradovani to nemusim nijako prehovarat, skor sa zameriavam na rev match.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Nejde ani tak o podradovanie, ako o to ako sa ti auto sprava do zakruty a ako z nej v zapati ako si dobrzdil zacnes zrychlovat...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
v sob som niesol 4 zeny na fabke do dediny a celkom stupak, ako rychlost nic moc ale islo sa mi perfektne, auto tahalo a islo krasne aj do zakrut, no perfis som mal pocit, ked idem sam tha ako keby som sedel na bobach
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
To je sice vsetko pekne, ale na skusanie niecoho takehoto by sa hodila uzatvorena trat a nie bezna premavka ci prilahle okresky, okolo ktorych je kazdych 15 metrov strom. Nejake tie smyky, resp. vynesenie z jazdneho pruhu si este dovolim, ale to je tak maximum. Slalomy a pod. veci nejazdim.ZoranICS napísal:Nejde ani tak o podradovanie, ako o to ako sa ti auto sprava do zakruty a ako z nej v zapati ako si dobrzdil zacnes zrychlovat...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tebe dat do ruky obyc.lancera alebo civica a bol by si v 7 nebi:)stefan.koval napísal:v sob som niesol 4 zeny na fabke do dediny a celkom stupak, ako rychlost nic moc ale islo sa mi perfektne, auto tahalo a islo krasne aj do zakrut, no perfis som mal pocit, ked idem sam tha ako keby som sedel na bobach
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Poculi ste niekto o autobateriach caryon(vyraba uich firma exide)? blizi sa zima a rozmyslam ze radsej vymenim baterku do auta, ide mi tam 44ah. Dik za postrehy
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ako to len tak bez nicoho ides menit? Aky mas k tomu dovod? V Medvedovi som mal 8 rokov tu istu bateriu.
- citronik44
- Používateľ
ked je mraz alebo pocuvam hudbu pri umyvani auta povedze hodinu hudbu bez nastartovania ledva mi naskoci.
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ked robis taketo veci, nekupuj 44 Ah, ale najvacsiu, co tam vojde. Ono baterie maju len par standardizovanych rozmerov, takze kludne by tam vosla aj 60 Ah mozno. Toto je len teoretizovanie, radsej udaj presny model terajsiej baterky, alebo aspon model a rocnik auta.
Co sa tyka Exide tak neviem... ked som pred mesiacom kupoval AKU, tak som pozeral tych par testov ktore robili ADAC, OEAMTC, AutoBild a tak a Exide tam tak nejak podivne plavalo. V jednom teste snad v prvej trojke, v dalsom zas predposledne a tak. Nemal som z toho dobry pocit. Vsetko sa ukaze, ked udas model auta.
Co sa tyka Exide tak neviem... ked som pred mesiacom kupoval AKU, tak som pozeral tych par testov ktore robili ADAC, OEAMTC, AutoBild a tak a Exide tam tak nejak podivne plavalo. V jednom teste snad v prvej trojke, v dalsom zas predposledne a tak. Nemal som z toho dobry pocit. Vsetko sa ukaze, ked udas model auta.
Určite väčšiu batériu nekupovať, nemá na to alternator a keď nerobí väčší počet km denne nedobije ju nikdy.
.
-
- Pokročilý používateľ
novu treba ak ma problem s hodinovou hudbou, zavisi sice co mas v kufry za basy.
no a takeho civica by som vyskusal, vzdy si pozicane auto pekne vyskusam do zakykon do kopca v zakrutach.atd
no a takeho civica by som vyskusal, vzdy si pozicane auto pekne vyskusam do zakykon do kopca v zakrutach.atd
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- citronik44
- Používateľ
Bateria je od novoty tam a auto bude mat v januari 5 rokov, je to suzuki swift a denne robim 10 km do roboty a 10 spat, chodime cez zimu na tom dvaja lyzovat, cize aj koli tomu radsej uz novu, lebo nerad by som niekde zostal stat, minulu zimu som nechal zapate stropne svetlo v aute omylom a uz som nenastartoval, pomohli jedine startovacie kable. Co je tam povodna je delphi, ma 44 AH a iba 220 A a tato http://autobaterie.heureka.sk/exide-pre ... 90a-ea457/ co idem asi kupovat ma az 390A cize hadam znesie toho viac. A k tej hudbe, mam stock radio a repraky co boli k autu k plnej vybave.
-
- Pokročilý používateľ
no ja na hranici som zvykol aj 4-5hod pocuvat radio. a to som mozno 1x startoval a pohol sa o 5m
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook