Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%

Celkom hlasov: 49

Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Snake »

STENLY kde si? :-)

.
galen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa galen »

stenly sedi na stolicke v statnej firme, a popritom lieta na konzultacie ku subdodavatelovi na bahamy ...
kde by bol ...
lava, prava, lava, prava ...
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

tobolo predane kusok od Teplic, som ani nevedel ze sa v turci da kupit byt za 8000e, staci mat spravny kontakt.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Však tu na tej kope hovna je všetko o kontaktoch, úplatkoch, pitkách so správnymi ľuďmi, tlačením sa do zadku správnym ľuďom aj za cenu že dotyčný bude smrdieť ako kýbeľ hovna. V KE spoluobčanom vypratali bytovku a idú ju za mestské rúcať, rodina býva v neľudských podmienkach v počte 18ks s 3 malými a 1 batoľaťom....vláda robí v tomto smere veľký žaluďový a keby chcela šlo by to...EU dáva peniaze, riešiť to je možné...lebo časť tých spoluobčanov s ktorými nechcú žiť ani ich vlastní pretože sú "špinaví" si jednoducho so sebou poriadok nespravia. No bude ešte zaujímavé toto....ehm hláška spoluobčana " ja si móore náájdem pribytok zoberem vrtacku a idem do hociakého bytu a zabyvam sa :D".
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

toto som dnes cital, a ta euro komisia nam ide posielat listy ako sa my nevieme spravat k menisine a ze ich proste treba im vytvarat lepsei podmenky, lebo ziju jak zvierata. A nasej vlade to vyhovuje, vsak so tu volici, spravime im za statne byty, zdvihneme pridavky a oni nam zaistia hlasy. Ale skor sa pitam dokedy to takto pojde, cim dalej je situacia horsia a ludi prestava bavit platit na ludi co nechcu robit a len oberaju tento stat. Cudujeme sa tu ze potom raz za rok niekomu prepne a zacne to tam strielat.
toto je horsia doba ako za socializmu a za meciara
Sangala
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 15:25

Príspevok od používateľa Sangala »

:D iba od 18 a s nadhladom - http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5878_n.jpg ta reakcia pod tym sa mi tiez paci ... nejaka stara baba :D
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

:D
inak nerozumiem, ze im stale neklesaju preferencie, tym by snad presla aj 30% dan. Som myslel, ze sa ludia poucia, ale oni h*vno :facepalm:
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

vsak a preco by im mali klesat preferencie? vsak neprisposobivy obcania sa maju stale dobre ci? Ako sa to dotkne dochodcov? jemu moze byt dat z auta ukradnuta. takze vacsinu volicov ma stale zahojenu
Bumpy_SK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 14. Feb, 2010, 11:06

Príspevok od používateľa Bumpy_SK »

tak tak, kym nepojde hore dph a podobne co sa tyka aj potravin, babky a dedkovia demokrati si budu pochvalovat....
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44

Príspevok od používateľa STENLY »

Bamma_boy napísal:Ale inak je zaujímavé, že postupne sa z tých diskusií čoraz viac vytrácajú tí "ficovoliči" a zrazu celá diskusia na neho nadáva a kydá. Buď aj tí, čo ho volili postupne menia názor, alebo sa radšej stiahli do kúta a zistili, že na toto už naozaj nemajú tie svoje "argumenty"..
K dnešnej situácii snáď už ani nie je čo povedať, stačí si prečítať, či už diskusiu tu, alebo na iných portáloch a stotožňujem sa s tým istým názorom.. sú to idioti koľko ich tam je v celej koalícii.. :facepalm:
ja už nemám čo argumentovať... som si zvolil a zatial sa neudialo nič, čo by bolo namierené proti mne... takze nemám dôvod sa tu vyplakávať :)

som nevedel, že aj školopovinné deti tak zaujíma politika

///edit: a predsa sa bavíš... kto ťa sem volal a prečo si robíš z huby riť? toto je úbohé
Naposledy upravil/-a STENLY v Ne 09. Sep, 2012, 13:29, upravené celkom 1 krát.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

Ja som sa vyjadroval všeobecne, konkrétne na tvoju osobu reagoval Snake. Ale trafená hus.. S tebou tu už nikto nemá chuť sa na túto tému zapodievať, čo si potvrdil aj svojím posledným postom. :rolleyes:
A už vôbec sa nemám chuť baviť sa s niekým, kto má nejaké osobné invektívy voči veku, či školopovinnosti. Úbohé. ;)
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

beardie napísal:
beardie napísal:
LordRainmaker napísal:Sulik to vykryl z rozpoctu a az dodatocne to zaplatil!!
cakam, ze tento vyrok niecim podlozis
stale cakam
ako som predpokladal, nic si nepredlozil, vobec ma to neprekvapuje

realita: http://aktualne.atlas.sk/sulik-ukazal-f ... /politika/

Sulik nic z rozpoctu neplatil, bol to jeho sukromny vylet, Ficove lietanie platili vsetci obyvatelia Slovenska
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

STENLY napísal: zatial sa neudialo nič, čo by bolo namierené proti mne... takze nemám dôvod sa tu vyplakávať :)
vies, ono si staci pozriet, kto vsetko volil nasho chlebodarcu... dochodcovia, cigani a socky, ktori ziju z par eur mesacne je im kazda koruna dobra. A potom samozrejme zopar exotov. Cize akurat ta polovica opravnenych volicov, ktora sa da fak lahko manipulovat. Bud su to ludia neschopni, alebo lenivi, a namiesto prace budu radsej posluchat tie jeho nezmysly a ukajat sa na tom, ako nekonecnd spravodlivy, robertko oberie tych zlosynov a spravodlivo to rozdeli medzi vsetkych, ktori nemali tie gule zodvihnut svoju lenivu rit a zacat robit nieco zmysluplne. Mozno som to napisal.skaredo, necitlivo ci inak urazlivo, ale tiez ma uz nebavi dokola odpovedat a reagovat na tie iste stupidne reci a argumenty. A v neposlednom rade mi je luto vsetkych slusnych ludi, co tu makaju na tuto zberbu a tychto vagabundov. Posledny nech zhasne svetlo, teda ak tu zostane nieco, co sa bude dat este zhasnut
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

,,zatial sa neudialo nič ... ,,
to ako fakt? neviem ci citam zle noviny, alebo pozeram spravy vysielane z New Yorku, ale mam dojem ze tych zmien sa udialo dost, a vacsina je totalny bull shit. Zatial to vyzera tak ze socialny stat ostava a ludia co pracuju a snazia sa v tejto dobe nejako zit sa budu mat este horsie. S podvodnikmi na slovensku sa nerobi nic, nerobi sa ziadna reforma voci socialnym davkam a ani sa nijak neupravuje aby sa zabranilo podvodnikom tieto davky cerpat. Velmi sa mi teraz pacilo co urobili v anglicku, rodicia dostavali davky na deti, decka chodili spinave a nazaobstarane po uliciach, tak ich jednoducho zobrali a prestali davat rodicom davky. Bodka

Návrat na "Debata o všetkom"