viete mi niekto odporucit solidneho ortopeda v BA? mam kavlitne doj***nu chrbticu
a rad by som to dal dohromady...
Co som tak kukal, tak ma zaujali tito http://www.clinicaorthopedica.sk, len sa neviem dopracovat
k tomu, ci si za to platim, alebo mi to hradi poistovna
Ortoped BA
Ortoped BA
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: Ortoped BA
Co znamena mam kvalitne do..... Chrbticu. Ake mas bolesti a ako casto? Osobne to mam po fotrovi ( permanentne bolesti chrbtice) da sa na to cvicit aj doma a je to dost efektivne. Urcite mi cvicenie a pohyb pomaha viac ako elektroliecba ktorusom absolvoval za mlada.
mam vyrastky na stavcoch, toto cvicenim neodstranim....
a dobreho myslim tak, ze sa v tom vyzna, neberie to len ako povinnost, proste ze fakt pomoze.
Ked som este na strednej liecil uraz kolena, tak ortoped bol narkoleptik, pocas vysetrenia tak 3 a viackrat zaspal....
Takze niecomu takemu by som sa rad vyhol
a dobreho myslim tak, ze sa v tom vyzna, neberie to len ako povinnost, proste ze fakt pomoze.
Ked som este na strednej liecil uraz kolena, tak ortoped bol narkoleptik, pocas vysetrenia tak 3 a viackrat zaspal....
Takze niecomu takemu by som sa rad vyhol
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Vyrastky uz len chirurgicky. A cvicenie pomoze aj ked neodstrani ale musis sa zacat hybat.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit