Všeobecná diskusia
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Re: Všeobecná diskusia
Neviete nahodou niekto ako funguje to, ked stratim ten kontrolny ustrizok z rocnej dialnicnej ? Asi ked som upratoval auto sa mi niekde zapatrosil a zistil som to az teraz.
- jammal
- Používateľ
diky snake tak nejak som to aj cakal
opytam sa takto, kontroloval vam ho niekto niekedy ? vzdy ked som isiel s niekym tak len na hraniciach kukali zvonku na nalepky... Mne este nikto nikdy neskontroloval ustrizok, no ked ho nemam tak je strach vacsi
opytam sa takto, kontroloval vam ho niekto niekedy ? vzdy ked som isiel s niekym tak len na hraniciach kukali zvonku na nalepky... Mne este nikto nikdy neskontroloval ustrizok, no ked ho nemam tak je strach vacsi
mne raz hej, ale ja nie som mienkotvorná vzorka, lebo som drzý arogantný hajzel
.
Zakazdym, ked ma kontrolovali, iba kukli na okno, ziadne ustrizky ani blocky ci podrobne skumanie... raz som ju nemal a aj z toho som sa vykecal, resp. som mal padny dovod, ktory by obstal aj na DI, kedze na navesti chybalo oznacenie, ze sa bude jednat o dialnicu, nasledne bol koniec obce v jednosmernej casti, kde sa nedalo otocit a az potom bola znacka dialnice. Osobne by som sa na to vysral, ale moj nazor nemusi byt smerodajny, ak natrafis na nejakeho k..., ktory ti bude chciet skontrolovat aj visacku na gatach, tak mozno akurat na tomto pohoris, inak by si nemal mat problem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- jammal
- Používateľ
vzdy ked som bol na nich drzy a arogantny tak to dopadlo zle, tak uz vzdy len pokrcim pleciami a zaplatim akoby sa mi mali vrtat vo vsekom potom uz kukaju naozaj vsetko...
kaslem na to, tie 4 mesiace nejak prezijem ja len ci to nejak vymienaju, no ako vidim tak nie diky chlopi
kaslem na to, tie 4 mesiace nejak prezijem ja len ci to nejak vymienaju, no ako vidim tak nie diky chlopi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nikto ti to vyvracat nebudeSnake napísal:mne raz hej, ale ja nie som mienkotvorná vzorka, lebo som drzý arogantný hajzel
ja ten ustrizok nemam a nikdy som ho nemal vlastne ani ho nepytali:) to ,ze je original vidia podla znamky a podla jej cisla keby to moc skumat chceli. to je nieco take ako ked nejaky policajt pyta potvrdenie o zaplateni poistky. tiez neni nikto povinny ho ukazat,nakolko to je uz iny vztah ako ich kompetencia...
rano konecne obujem nove pneu ! huraaaaa,uz som 3dni nejazdil a velice mi chyba :/ chcel som menit ale zatial si ho encham :X uz budem mat aj ladvinky nastriekane na cierno hodim foto na modrom aute to vyzera coool na internete som nasiel presivanie volantov, premyslam nad ancatrou,okolo 70eur vyjde, myslite ze to bude vyzerat blbo,ked mam cely interier ciernu kozu a len volant by bol seda ancatra ,styl bmw m3 csl-idealne vidiet vysledok
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
chces povedat alcantarou?
myslim, ze by to bolo v pohode. Cisto jednofarebny interier musi byt nudny, treba mat nejake kontrastne prvky.
myslim, ze by to bolo v pohode. Cisto jednofarebny interier musi byt nudny, treba mat nejake kontrastne prvky.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
tak ja som konecne doma v BA, tesim sa, ze pojdem vyhnat zopar pavukov z vyfuku a moje doklady od auta su v greckuquicky napísal:Snake napísal:uz som 3dni nejazdil a velice mi chyba :/
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak nejak som to skomolil ale myslel som to ))
mam biely karbon vzor na palubovke original od vyroby... ale ten sa mi az tak nepaci
papek a co tam robia ?
mam biely karbon vzor na palubovke original od vyroby... ale ten sa mi az tak nepaci
papek a co tam robia ?
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
No a to je ta chyba. Stat ta donutil rezignovat a vlastne vyhral. Treba sa priecit, hadat, robit obstrukcie, zatlkat a stale zatlkat. Buzeraciu vracat nazad fizlom a tak podobne. Nie vzdy to musi byt prijemne a bezproblemove. Ja som si napriklad dnes vecer zase nasiel v schranke zlty listok, ze na poste ma caka list od policie. Som zvedavy, co si vymysleli tentokrat. Nikhaj, vypovim na krajskym velitelstvi.jammal napísal:vzdy ked som bol na nich drzy a arogantny tak to dopadlo zle, tak uz vzdy len pokrcim pleciami a zaplatim akoby sa mi mali vrtat vo vsekom
Nastuduj si, co mozu kukat a co nie. Preco ti vadi, ze budu kukat uplne vsetko? V kufri mrtvoly nevozis, patranie po tebe a aute vyhlasene nie je, vodicak mas, technicak mas, PZP mas. STK a EK karticky mas. Fizel nie je opravneny ti prehladavat auto "len tak" (vid zakon c. 171/1993 Z. z., § 23, odsek (2)). Ci sa nebodaj bojis mestskych hovienkarov?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pozriet ta mozu len tak:
Staci im podozrenie.(2) Policajt je oprávnený vykonať prehliadku dopravného prostriedku,
a) ak je podozrenie, že používaním dopravného prostriedku, na dopravnom prostriedku alebo v súvislosti s dopravným prostriedkom bol spáchaný trestný čin,
b) pri pátraní po hľadaných osobách, zbraniach, strelive, výbušninách, omamných a psychotropných látkach a jedoch a veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti alebo súvisiacich s trestnou činnosťou.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ano, ale rozhodne najprv musis do nich hucat ci maju dovodne podozrenie a ake maju podozrenie
Steam: michalsveto
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No a on ti povie, ze blablabla mame vyhlasene patranie a xy inych veci...