si zabil
dreamer: ano iphone 2g 3g neboli moc odslisne, ale beriem to ako ze rozdiel medzi 3g a 4g bol podstatny, a 5 mala byt zas nieco nove, namiesto toho sme sa dockali "iba" povytiahnuteho telefonu (sa cudujem ze motorola nezaluje za dizajn podlhovasteho tvaru).
da sa poavedat ze okrem klucoveho LTE a wifi 2,5 a5ghz nic extra. ano ma lepci CPU, ale to je proste evolucia, hadam tam nebudu strkat 2 rocnu technologiu.
ale co je tam takeho prevratneho? ano je tam isto par zaujmavosti, musim povedat ze sa mi paci nova retina, ale stale som cakal ze boom, tak toto mame len my a nikto viacej, nieco co sa tajne vyvyjalo a teraz s tym vystartovali. Ale uz ked som videl prve obrazky, tak som zacal tusit ze ziandy bada boom sa nebude diat. Podla mna dizajn je hlavna vec ktora ta hned zaujme, a tu apple neurobil nic extra. Podla mna dokonca ho zmrskali.
Som zvedavy ako zareaguje trh,ratam ze ifans proste si to pojdu kupit, ale nevidim nijaky extra dovod prechodu zo 4s na 5. Ale hlavne je ze oznamili ze na rok sa dockame cisla 6
apple uz len dobieha konkurenciu
edit: no LOL , tak tu mame kopiju lumie

, ale co sa cudavat, lumia dizajn je proste cool