Drží to asi slušne aj na mokrom že? Aspoň poďla toho jak si vystrelil z križovatky pri centre Aj pekné umyté len by to chcelo zmeniť autoumyváreň.quicky napísal:dnes auto obute na novych pneu podla odporucania dopadli vyborne, ten grip ,zrazu mojich 270ps na riti je malo (( ale aspon to drzi. na dialnici vypraseny smutny MB SLK aj ladvinky su cierne,vyzera to s nimi uplne skvelooooooooooooooo a o moc drsnejsie. inak tie ex gumy co praskli boli RFT,to vysvetluje preco tolko vydrzali,aktualne som obul klasicke, a rozdiel v makkosti je omnohoooooo vacsi:)
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
ake pneu si daval a v akom rozmere?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
rucna autoumyvarka pri shellke je top:) spokojny som ))
-
- Pokročilý používateľ
225/40 + 255/35 R18,take ako boli
p.s. foto hodim zajtra,dnes som sa dostavil az vecer domov a stihol som auto akurat tak oplachnut predtym jak zacalo prsat
p.s. foto hodim zajtra,dnes som sa dostavil az vecer domov a stihol som auto akurat tak oplachnut predtym jak zacalo prsat
znacka, typ? matadory to asi neboli
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
na odporucania konkretnej osoby co ich sutazne jazdi na M6+forka z netu , su to Federal SS595, rozmyslal som aj nad ich verziou semislick,ale to by som asi menil moc casto. povodne som mal objednane toyo T1R,ale koli jednej vymene ,ktora neprebehla zo strany uzasnej serioznosti druheho cloveka,som ich zrusil,a kedze mi pneu praskli tak momentalne bola toto najrychlejsia a ako aj teraz vidim najlepsia alternativa:) na suchu to nejde odlepit,ani 270ps na riti mi neprehrabne a na mokru predok drzi a so zadkom sa da krasne vyblaznit,ale samozrjeme to vie aj pekne sa odlepit:) fak som spokojny,necakal som uprimne ,ze taketo budu,ale to co sa o nich pise a ake meno po sutaziach pomaly ziskavaju ma tesi:) a hlavne nepiskaju a nerobia ziadne zvuky a kraviny
p.s. foto uz mam ale sem ho nahodit je proste balada,uz som ho zkresal na 480p a stale malo
p.s. foto uz mam ale sem ho nahodit je proste balada,uz som ho zkresal na 480p a stale malo
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak dnes na ceste Krakow-BA som sa dobre pobavil
zaplietol som sa medzi ucastnikov akcie zlombol (zlombol.pl keby vas to zaujimalo), proste "zavod" vytrvalostny aut komunistickej vyroby.
cize najnovsie auto co osm videl bol forman som obiehal asi 200 roznych srotov, na odpocivadle v belusi som s jednymi aj pokecal, ze idu z Katowic dakam do grecka. som zvedavy kolko z tych 200+ aut tam aj realne dojde.
keby mi v pondelok nezacinala skola tak asi sa k nim pridam aj ked na to som mal asi az moc nove auto
zaplietol som sa medzi ucastnikov akcie zlombol (zlombol.pl keby vas to zaujimalo), proste "zavod" vytrvalostny aut komunistickej vyroby.
cize najnovsie auto co osm videl bol forman som obiehal asi 200 roznych srotov, na odpocivadle v belusi som s jednymi aj pokecal, ze idu z Katowic dakam do grecka. som zvedavy kolko z tych 200+ aut tam aj realne dojde.
keby mi v pondelok nezacinala skola tak asi sa k nim pridam aj ked na to som mal asi az moc nove auto
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
quickboy pozeraj co ma sused v garazi (Z4 M )
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
ten motor mu silno zavidim:))) tie koniky naviac musi byt parada:))
p.s. aspon uz viem,ze tie cierne origo kolesa vyzeraju zle usetril si mi peniaze
p.s. aspon uz viem,ze tie cierne origo kolesa vyzeraju zle usetril si mi peniaze
poznate niekto toto?
ano, pouziva sa to na obalenie elektroniky v rc autach, aby do nich nenatiekla voda http://www.modelhobby.sk/product_info.p ... _id=178691
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- Chris
- Pokročilý používateľ
quick: poslem cislo uctu ? uz by si mohol dat foto svojej MBeecky a nie len vyhovarat
papek: snad to nechces nastriekat na cicika , daj foliu radsej ako zmysel, rano som ho obehoval na obchvate ale asi nechapal, ze som to ja
papek: snad to nechces nastriekat na cicika , daj foliu radsej ako zmysel, rano som ho obehoval na obchvate ale asi nechapal, ze som to ja
-
- Pokročilý používateľ
v plastidipe mam streknute ladvinky,kamarat ma celeho grand cherokee uz rok ,atd:) takze skusenosti len dobre ,top vec za smiesne peniaze.
snad to niekto nepochopi ako reklamu,ale su tu foto uz aj s ciernou maskou,bohuzial momentalna situacia je aka je tj.bolo by mi prednejsie stahovanie mimo trvale bydlisko ako auto
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3611775
snad to niekto nepochopi ako reklamu,ale su tu foto uz aj s ciernou maskou,bohuzial momentalna situacia je aka je tj.bolo by mi prednejsie stahovanie mimo trvale bydlisko ako auto
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3611775
to uz fakt nemaju co zakazat? http://style.hnonline.sk/c1-57495310-br ... i-stierace
- Chris
- Pokročilý používateľ
aspon si kazdu bude stavat "sleeperov" navonok seria, no az po tem moment ak niekto zoslapne podlahu